עבור לתוכן

רעש מעצבן בזמן חיבור HTPC לLCD.

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שזה בסדר שאני פותח את האשכול הזה פה אם לא אז נא למחוק.

בזמן שאני מחבר את הHTPC שלי לLCD (פיליפס 5522) יש רעש מאוד מעצבן (מן רעש סטטי) כזה שיוצא מהרמקולים של הטלוויזיה זה מפריע במיוחד שמגיבירם את הווליום מעל 40% לכן זה מאוד מפריע.

בהתחלה חשבתי שאולי הכרטיס קול של הHTPC דפוק אז ניסיתי לחבר את המחשב הנייח שלי מהחדר לטלוויזיה וגם שחיברתי אותו יש בדיוק אותה בעיה.

חשוב לציין שהמחשב מעביר וידאו דרך כבל HDMI עם מתאים לDVI וסאונד מועבר דרך כבר אודיו פשוט. משהו כזה:

http://www.ust.hk/itsc/classroom/notebook/photo/cable_audio_pc.jpg

כמו דברים:

- הכבל של הסאונד טוב כי כשחיברתי אותו למערכת סטיראו לדוגמא אז שומעים מושלם.

- הרמקולים של הטלוויזיה גם תקינים. בשידורי כבלים שומעים מצויין.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

יש מצב שאיכות כניסת הסאונד (והחיבורים בפנים) של הטלויזיה לא משהו ולכן נגרמים הרעשים.

ניסית אגב לחבר לכניסות אודיו שונות בטלויזיה ולבדוק אם הרעשים נגרמים גם כן?

סתם הצעת ייעול, למה שלא תחבר את המחשב למערכת הסטריאו שאמרת שיש לך והיא תשמש לך כרמקולים של הטלויזיה בסרטים?

ככה גם לא יהיו לך את הרעשים, וגם האיכות מן הסתם תהיה יותר טובה מרמקולים של טלויזיה שהם לרוב על הפנים.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאיכות כניסת הסאונד (והחיבורים בפנים) של הטלויזיה לא משהו ולכן נגרמים הרעשים.

ניסית אגב לחבר לכניסות אודיו שונות בטלויזיה ולבדוק אם הרעשים נגרמים גם כן?

סתם הצעת ייעול, למה שלא תחבר את המחשב למערכת הסטריאו שאמרת שיש לך והיא תשמש לך כרמקולים של הטלויזיה בסרטים?

ככה גם לא יהיו לך את הרעשים, וגם האיכות מן הסתם תהיה יותר טובה מרמקולים של טלויזיה שהם לרוב על הפנים.

ת'אמת לא ניסיתי לחבר לכניסת אודיו אחרת, מוזר שלא חשבתי על זה. אני ינסה ויגיב פה...

הקטע עם המערכת אני גם חשבתי עליו אבל הHTPC יושב בסלון ואם אמא שלי תראה את המערכת בסלון היא תרצח אותי... זה עניין של זמן וכסף עד שאני יארגן בסלון מערכת קולנוע שלמה אבל בינתיים אני רוצה לנצל את את מה שיש.

תודה על התגובה.

פורסם

איזה כרטיס מסך מותקן במחשב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים