עבור לתוכן

התייעצות טמפ' בD840+OCZ VINDICATOR

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

במערכת מחשב ה2 שלי יושב המעבד הנ"ל עם קירור של OCZ VINDICATOR.

רציתי לשאול מה טמפ' המקס בעומס וטמפ' המנוחה המשוערות שאמורות להיות עם הקירור של OCZ ומה בכללי טמפ' המקס מINTEL.

יש לציין שהחלפתי משחת קירור(וניקיתי את המארז בשלמותו לקראת ימי הקיץ החמים) וכי הקירור הקודם היה מקורי.

תודה.

פורסם

מה צריכה להיות הטמפ' עם הקירור הזה..זה תלוי בהמון גורמים..אם תציין מה הטמפ' שלך ולא תשאל אותנו חידה..אז יהיה אפשר לעזור.. ;D

כמו כן המתח המומלץ על ידי אינטל הוא MAX של 70+- מעלות..

פורסם
  • מחבר

טמפ' לפי EVEREST ULTIMATE/ASUS PC PROBE II :

במנוחה-44-47 ובמאמץ-57-62 (OCCT לאחר שעתיים).

מפרט משני מופיע במפרט מחשב.

פורסם
  • מחבר

אין לי אופציה לכוון את המאוורר כי הוא לא מזוהה בביוס..רק המאוורר המקורי(4 פינים) מזוהה בביוס ומאוורר 3 פינים פשוט לא מזוהה בRPM בביוס אז אני מניח שהוא כברירת מחדל מסתובב על MAX

פורסם

אם הוא מחובר בחיבור 3 פינים ובעל כבל RPM..אין סיבה שהוא לא יהיה מזוהה..ניסת לבדוק עם התכונותה שונות ? ניסת להחליף לו חיבור בלוח האם ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לבדוק עם תוכנות שונות פשוט לא מזוהה בביוס אז מן הסתם שגם לא יהיה מזוהה בתוכנות "שונות" כי הן פונות לאותו החיישן שנמצא על לוח האם..דבר מוזר מאוד.

בכל מקרה הוא פועל על MAX כיוון שמאוורר זה היה מותקן אצלי כבר ואני מזהה אותו לפי הרעש.

מה שכן כל המאווררים האחרים כן מזוהים ע"י הביוס ואפילו שאני מרים אותם לMAX (בTT VIKING יש בקידמת המארז פוטנציומטר לכיוון המהירות) הביוס כן מעדכן את המהירות..רק של הCPU FAN משום מה לא.

פורסם

זה שהוא לא מזוהה בביוס לא אומר שתוכנה לא תזהה אותו..שכן יש תוכנות שקוראות את המידע קצת שונה..אומנם מאותו הרכיב אבל עדיין..

בכל אופן תבדוק אם יצא עדכון ביוס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים