פורסם 2009 ביוני 516 שנים לא יודע למה קניתי חשבתי שזה מחיר טוב ..אין לי מוסג למה צריך לחבר אותו לספק ו לכפתור הPC ?אני יודע שזה קשור לכיבוי והדלקה של המחשב אבל למה שני חיבורים ישירות לספק ואחד ישירות לפינים בלוח האם של POWERואם זה יעבוד בלי זה (חיבור רק של USB) הכוונה שלא מעוניין בסגירת והדלקה של המחשב דרך השלט
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחיר מעולה, איפה קנית?אני לא בטוח, אבל לדעתי אם לא תחבר לPower זה אמור לעבוד ורק השליטה על הכיבוי/הדלקה לא יפעל.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר זה באמת חמוד ..זה היה באחד האורונות של בBUGבכל אופן זה ב VISTA לא ממש עובד לי...אני לא מצליח לעלות את התוכנה היא קורסת יש המון תיעוד על הבעייה ברשת.לגבי XP עובדת יפה.הבעייה שזה לוקח שני מפרצים ולמחשב מדייה סנטר זה אומר שאין מקום ל DVD שזה לא פתרון טוב.פיטשר מאוד מקסים בסיפור הזה שהמחשב יכול להיות כבוי לחלוטין ואפשר להדליקו בהמצעות השלט.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים זה באמת חמוד ..זה היה באחד האורונות של בBUGבכל אופן זה ב VISTA לא ממש עובד לי...אני לא מצליח לעלות את התוכנה היא קורסת יש המון תיעוד על הבעייה ברשת.לגבי XP עובדת יפה.הבעייה שזה לוקח שני מפרצים ולמחשב מדייה סנטר זה אומר שאין מקום ל DVD שזה לא פתרון טוב.פיטשר מאוד מקסים בסיפור הזה שהמחשב יכול להיות כבוי לחלוטין ואפשר להדליקו בהמצעות השלט.??
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר לא הבנתי. זה היה באחד הארונות של באג? מה זאת אומרת? יש עוד באותו מחיר?אני מניח שלא...אבל תמיד אפשר לשאול .אני ראיתי כזה בהרצליה ...יכול להיות שיש להם עוד כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.