עבור לתוכן

מחפש המלצה למעבד QUAD+לוח+זכרונות לO.C תקציב פתוח

Featured Replies

פורסם

נו, 3 ליבות זה לא ריבוי ליבות?

ה-720BE למשל טוב מה-E8400 במשחקים שמנצלים 4 ליבות.

ומעבר לזה, קרא שוב את ההודעות האחרונות שלי, הן דיי עונות על מה שרשמת עכשיו.

זיכרונות? קיט 4GB הכי זול שתמצא..

פורסם
  • מחבר

עדכון:

התברר באופן סופי שהמערכת תהיה מבוססת i7. אני כרגע מתלבט איזה לוח אם לקנות. ממה שבדקתי הP6T והDFI X58

נראים טוב. מי מהם (או כל לוח אחר) מומלץ? (אני מעדיף לוח עם מקום ל6 סטיקי זכרון).

מצטער על הדיון הארוך בנושא הc2q.

פורסם

עדכון:

התברר באופן סופי שהמערכת תהיה מבוססת i7. אני כרגע מתלבט איזה לוח אם לקנות. ממה שבדקתי הP6T והDFI X58

:lol: שיגעת אותנו..חחח

האם כרגע מדובר על לוח, מעבד וזכרונות?

אסוס לוחות מצויינים, השאלה באיזה מחיר ומה אתה צריך מהלוח.

אני מציע לך לגלוש לאתר של שתי היצרניות ולעמוד על ההבדלים בניהם, אישית אני מעדיף את GB אבל זה מאוד תלוי איזה לוח מול איזה לוח.

לגבי הזכרונות הזולים ביותר מחברה טובה של DDR3 - שים לב שיש לוחות שיש להם TRIPLE CHANNLE ואז כדאי לך 3X2GB בהנחה שתתקין מערכת הפעלה 64 ביט.

פורסם
  • מחבר

שני הלוחות שהבאתי תומכים בטריפל צאנל והזמנתי זכרונות 1600 2X3GB. אשמח להמלצה על אחד מהלוחות או לוח אחר שתומך בטריפל צאנל.

מצטער על השיגוע...

פורסם

הלוח הזול ביותר שתמצא שמציע 6 סלוטים לזיכרון יעשה את העבודה. ;)

פורסם
  • מחבר

תודה. אני כרגע מתלבט בין GIGABYTE UD4P לASUS P6T. מביקרות של XBITLABS הבנתי שהGIGABYTE מומלץ מעט יותר לOC

ועל הASUS אני חושב פשוט כי הוא לוח טוב ואני רגיל ללוחות של ASUS. כ"כ - במפרט של GB לא מופיעה תמיכה בזכרונות 1600 משום מה.

פורסם

לאיזה לוח כן יש תמיכה רשמית ל-1600MHZ? :P

בשביל מה זכרונות כאלו יקרים ולא שימושיים בכלל? ובשביל מה לוח כזה יקר?

פורסם
  • מחבר

הזמנתי זכרונות זולים יותר ולא היה במלאי אז שידרגו אותי. בסוף התברר שהם היו תקולים אז משדרגים אותי הלאה לזכרונות של MUSHKIN.

לASUS יש תמיכה ב1600. קניתי את הלוח כי רציתי 6 סלוטחם לזכרונות וההפרשים בין לוחות שיש להם כבר לא כאלו משמעותיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים