פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים קראתי היום את המאמר שבאתר על קירור המים... וחשבתי לעשות אחד כזה אבל השאלה האם משתלם בכלל לעשות כזה? עד כמה יש הבדל בקירור... {וגם לא הבנתי את מה הוא יכול לקרר...} והאם זה שווה את כל המאמץ וכל הבאלגן מסביב המארז? או שפשוט עדיף לקנות את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd1088756729.htm {מה יתן יותר ביצועיים?} התקציב משחק פה תפקיד דיי גדול... אבל יותר חשוב הקירור מאשר,הבאלגן מסביב למארז... בתודה fux
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים תראה קירור מים יכול להישתוות גם לקירור שקט ואיכותי כמו AX7 (שכבר לא קיים בארץ) אך קירור מים הוא בא להביא:1.שקט בעיקר2.OC , מתחים גבוהיםלאלו שימושים אתה רוצה קירור מים, מה אתה מצפה ממנה?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר oc מאוד נמוך...לפנטיום 3 600המכפלה נעולה...אז רק ללוח...אני יכול להגיע רק עד 750...{ועוד חודשיים בערך אני קונה מחשב חדש ,אז אני יעביר את הקירור אליו}מה עוד הוא יכול לקרר חוץ מאת המעבד?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר אתה יכול עוד לקרר כרטיס מסך, גשר דרומי גשר צפוני וזכרונות דבר איתי פשוט כי אני דיי חדש בעניינים האלה... אם אני ישעה oc לכרטיס מסך הזה geforce mx 64 mb 200 mht יהיה הבדל כלשהו אני יודע שתציעו לי לקנות כרטיס חדש אבל הבעייה היא שאני בכלל לא משחק במשחקים מה זה גשר צפוני ודרומי ? ולמה לקרר ת'זכרונות ? תודה מראש ומצטער על השאלות אני ניובי
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים תשכח מקירורו מים, אם אתה לא מבין בקטעים האלה 99 אחוז שאתה לא צריך את זה.תרצה קצת אוברקלוק תקנה סינק איכותי עם מאורר טוב ותסדר תחלופת אוויר במארז טובה, לא צריך יותר אם אתה לא מתכנן קריעה.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אם תעשה OC שישפר בהרבה את מהירות הליבה והזכרונות של הכרטיס מסך, אז בוודאי שיהיה הבדל, אך אף אחד לא יכול להתחייב שהוא יהיה ענק, ושכל המשחקים יפעלו לך ללא תקיעות (עם פנטיום 3).הגשר צפוני אחראי להעביר מידע בין הזיכרון, המעבד ו-הAGP (החריץ שבו כרטיס המסך נמצא, לרוב).הגשר דרומי אחראי להעברת נתונים מה-IDE, PCI למעבד.קירור הזכרונות יתן לך תוספת קטנה ל-OC (אבל זה לא חובה לקרר אותם)
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מערכות קירור מים קנויות שמצדיקות את ההשקעה מתחילות בערך ב900 שקלים תשמור את הכסף ותשקיע אותו במחשב הבא שלך
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים תראה קירור מים יכול להישתוות גם לקירור שקט ואיכותי כמו AX7 ????????????יכול להשתוות?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מישהו אמר שהAX7 משתווה לכל המערכות קירור מים?!חח כן תסתכל קצת אחורה ותראה, טוב אולי הוא התכוון לax478בכל מקרה, כדי שהגוף קירור יהיה שווה בביצועים למערכת קירור מים הוא צריך מאוררחזק מאוד עליו, מה שאומר רעש- המערכות מים לא שוות את כל הכסף שלהם אבל הן שוות את השקט.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים dstorm, לא בהכרח. קח את הדוגמא ש subx הביא, ה AX7 סינק חזק שעם מאוורר חלש יתפקד טוב מאד. מערכות קירור מים קנויות, "יעזרו" לך רק אם אתה מחפש שקט - ולא ביצועים (ובמקרה הזה אפשר גם לקחת איזה aero cool עם מאוורר חלש עליו). מערכת קירור מים באמת חזקה (לא "קנויה"), שתיתן לך ביצועים גם בהמהרה נכבדה ++, תעלה לך בסביבות ה 250-300$ (US). את החלקים ה'דרושים' אי אפשר להגיש בארצנו הקטנטונת... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.