עבור לתוכן

זקוק למאוורר איכותי לE5200.תקציב-גג 160 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להתחיל בOC למעבד שלי ומן הסתם הקירור סטוק לא יעשה את העבודה..אני מתכנן להגיע ל3.4GHZ בערך..והבנתי שזה בהחלט אפשרי.

את המאוורר אני קונה בKSP ,מתקין לבד..בנוסף, אני זקוק למאוורר שלא יצריך פירוק של הלוח אם..כלומר מאורר שניתן להתקין בקלות במחשב מורכב, בלי לפרק שום דבר,פרט למאורר הקודם כמובן [=

מוכן לחרוג ל200..

נראה לכם שפריזר 7 פרו יעשה את העובדה? כי הוא נראה לי בהחלט איכותי וזול...

e5200 2.5GHZ

GTX260 216SP 896GDDR3

COOLER MATSTER ELITE 334

GSKILL 4GB[2X2GB] DDRII 1066MHZ

DFI LANPARTY T2r p31

פורסם

ה-Freezer 7 יהיה מעולה למטרה שהצבת לך.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

הFREEZER 7 PRO יעשה את העבודה ויתאים לדרישות שלך..אם הייתה פחות עצלן ;D הייתה יכול לרכוש את הMUGEN 2 אבל הוא דורש פירוק של לוח האם..

פורסם
  • מחבר

חח אני מפחד לפרק אותו לבדי..זה הDFI T2R ויש שם HEATPIPE שיוצא מחוץ למארז..זה דיי מורכב ואני חושש לנתק הכל וחלילה להרוס משהו

וסך הכל אני מניח שמדובר בהבדל של איזה 4 מעלות בין הפריזר לMUGEN..

אני רוצה מאוורר איכותי כמה שיותר, רק שלא דורש פירוק של הלוח

תודה רבה על הייעוץ

99 אחוז אני קונה את הפריזר

תודה!

פורסם

אני מסכים עם ההמלצה על ה AC.

אגב, הלוח שלך לא P31 הוא P35 ולדעתי תוכל להגיע לאוברקלוק גבוה יותר (אם תרצה) בטמפרטורה סבירה מאד (עד 52-57 מעלות במאמץ מלא).

בהצלחה....

פורסם

ההבדל ביניהם הוא הרבה יותר מ"רק" 4 מעלות.

אבל בכל אופן זה שיקול שלך..הוא גם קצת חורג מהתקציב..

תתחדש ותעדכן אותנו..

פורסם
  • מחבר

מקווה שאוכל להגיע לOC גבוה יותר..ונכון,טעיתי..זה P35..ומבחינת קירור וOC, זה לוח מעולה..

בעקרון,אני לא רוצה לשחק עם המתחים..זה נראה לי מסובך מידי ואין לי שום ניסיון בOC בינתים. OC פשוט עם העלאת FSB או מכפלה נראה לי ממש פשוט..אבל כשזה מגיע להעלת מתחים, העינין מתחיל ממש להתסבך..נראה לי.

ובנוגע לMUGEN..אם ההבדל שווה את המחיר, הייתי הולך עליו. אבל עיניין פירוק הלוח מפריע לי.

אם יש מאוורר טוב יותר שיקרר את המעבד משמעותית בהשוואה לפריזר 7 ואינו צורך פירוק של הלוח, אני פתוח להצעות

תודה לכולם!

אאדכן כשאתחיל בעבודה [=

פורסם

רק משהו קטן אבל חשוב, אתה תצטרך לאתחל את הלוח הזה, בשימוש הראשוני, במעבד ישן יותר.

לאחר מכן לעדכן את ה BIOS.

התמיכה של הלוח במעבדי 45 למיניהם היא רק מעדכון ה BIOS האחרון.

מנסיון (בהתחלה חשבתי שהלוח דפוק ולא עובד לי :bash:).

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

האממ,לא ממש הבנתי אבל בכל מקרה, עידכנתי בהצלחה את הביוס לפני כחודש כך שהוא מעודכן.נכון לעכשיו יושב לי ה5200 עם קירור סטוק.

עלתה בעיה.בדלת המארז שלי ,ממש מעל המעבד יש מין גליל פלסטיק שמחובר לדלת ומכוסה רשת אלומיניום. אני לא בטוח,אבל נראה שאין הרבה מקום בין הלוח לגליל הנ''ל. מה אוכל לעשות? הפריזר לא מאוורר גבוה ו''מגדלי'' או שאני בבעיה?

להזכירכם,יש לי קולרמסטר אלייט 334..

תודה לכולם!

פורסם

תוריד את ה"תעלה" הזאת..זה סתם מיותר..

פורסם
  • מחבר

אם כך,למה זה ממוקם שם?

לשאוב אוויר ישירו ת מחוץ למארז ולקרר את המעבד? זה דווקא נשמע יעיל אם כך..בערך

זה אופציונלי? כלומר זה מתברג החוצה או משהו? בלי שימוש בכוח?

פורסם

זה מיועד "לשפר" את עבודת מאוררי הסטוק....

כפי שנאמר על ידי טאוטאו - מיותר.

פורסם

התעלה נועדה להעניק פתח אוויר למאוורר של המעבד..אבל בפועל זה סתם חוסם את הסירקולציה ודי מיותר..

ואתה מסיר את זה כמו מאוורר..יש ארבעה ברגים..תסיר אותם וזה מתפרק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים