עבור לתוכן

מתנדבי מד"א החרדים יפעילו המירס בשיניים בשבת

Featured Replies

• תגובות 42
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבורת מפגרים פשוט.

פורסם

ההגיון (עד כמה שיכול להיות בזה הגיון) בזה הוא שמשום שאין שום דרך אחרת וזה פיקוח נפש, אז הם יכולים להשתמש בזה אבל בשוני, לא לתפעל את זה בדרך שבה הם עושים את זה במשך השבוע.

מה שאני לא מבין זה למה הם צריכים להפעיל את זה, למה לא לדבר בווקי טוקי

פורסם

כשאלוהים נזקק לבידור, הוא ברא את החרדים.

פורסם
  • מחבר

ההגיון (עד כמה שיכול להיות בזה הגיון) בזה הוא שמשום שאין שום דרך אחרת וזה קיפוח נפש, אז הם יכולים להשתמש בזה אבל בשוני, לא לתפעל את זה בדרך שבה הם עושים את זה במשך השבוע.

מה שאני לא מבין זה למה הם צריכים להפעיל את זה, למה לא לדבר בווקי טוקי

פיקוח נפש דוחה שבת...

פורסם

כן זאת אחלה סיסמא.

במציאות זה יותר מורכב מזה.

פורסם

זה מין התורה -פיקוח נפש דוחה שבת.

זה דווקא מראה עד כמה החיים של האדם חשובים.

מה הקטע של הכתבה עכשיו? זה עוד מותר מלפני הרבה זמן [איך שיצא לי לראות]

מוכר הקטע של לעשות בשינוי [נאמר על מוקצה בשבת] אבל לא יצא לי לראות כאלה שמתנדבים בשבת שעושים זאת בשיניים ::).

פורסם

אבל תפעול בשיניים גורם לאיטיות שגורמת לסיכון חיים בפוטנציה...

פורסם

כן זאת אחלה סיסמא.

במציאות זה יותר מורכב מזה.

ממש לא!!!!!!!!!!

פיקוח נפש דוחה שבת, ואם יש לך פלאפון בכיס ואתה עובד במשטרה או במד"א על פי ההלכה מותר לך לענות, לא משנה אם בשיניים או בשיערות של הבולבול...

אני שונא שאנשים פה אומרים סתם שטויות................ אם אתה מבין בזה מילא; אבל אם לא... השתיקה יפה...

אבל תפעול בשיניים גורם לאיטיות שגורמת לסיכון חיים בפוטנציה...

לא היה ולא נברא. תנסה לענות בפלאפון בשיניים - ייקח לך 0.23 שניות יותר מאשר באצבע.

חבורת מפגרים פשוט.

אתה מדבר פה על אנשים שמצילים חיים, בין אם אתה שומע על זה בחדשות ובין אם לא, אז עדיף שתתנהג בכבוד. כל עוד אתה יושב על התחת ומקליק לך ב- HWZONE ולא עושה עבודה כמוהם - שתוק!!!!!!!!!!!!!

וכבר נאמר פה על לעשות דברים בשינוי בשבת (מה שאומר שאתה צריך לבצע דברים שאתה עושה בימות החול, בשבת בשינוי, בצורה כלשהי אשר אתה לא עושה בימי חול, ככה שזה רלוונטי לגמרי לענות לפלאפון בשיניים).

בקיצור, מי שמנסה לעלות את מונה ההודעות שלו בהודעות מפגרות, שיפסיק.

מי שרוצה להגדיל את מונה ההודעות - Www.FXP.co.il

פורסם

המונה לא עולה ב"אקטואליה ותרבות " ו "בכללי".

הכן מדובר אך ורק על שנאה כלפי השני, לכן עדיף שיגלשו עדיין בF-X-P ואחרי עוד קצת גדילה לבוא.. [אם מדובר על אדם גדול בשנים, אז הראש עדיין לא בשל-ויש גם יחידי סגולה שגם בגיל הזהב ]

פורסם

חבורת מפגרים פשוט.

אתה יודע, יותר גרוע מלא לקבל דרך של אחר, זה לשלול אותה

אם זאת התגובה שלך, אתה בנאדם ריקני

כנראה יהיה קצת גדול עליך, אבל ראית פעם טאבו בערוץ 8? אם כן אני אסביר לך כמה אתה בנאדם ריקני

כשאלוהים נזקק לבידור' date=' הוא ברא את החרדים.

[/quote']

כיף לזרוק סיסמאות באויר הא? במיוחד שלאחר מכן אתה מצטייר כילד ממש ממש ממש ילדותי

פורסם

ממש לא!!!!!!!!!!

פיקוח נפש דוחה שבת, ואם יש לך פלאפון בכיס ואתה עובד במשטרה או במד"א על פי ההלכה מותר לך לענות, לא משנה אם בשיניים או בשיערות של הבולבול...

אני שונא שאנשים פה אומרים סתם שטויות................ אם אתה מבין בזה מילא; אבל אם לא... השתיקה יפה...

בסדר רבנו.

ברשותך אצטט תשובת צדיק חכם וידוע, שיכול לסכם את המקרה בצורה יפה.

זה שהיית פעם אחת בבית הכנסת בבר מצווה ושמעת את הסלוגן "פיקוח נפש דוחה שבת" זה מגניב וזה להיט, אבל זה לא הכל.

כשמשתמשים בחפץ כלשהוא בשבת, כל עוד אנחנו לא אמורים להשתמש בו בשבת והוא לא משמש את המטרות הנעלות של השבת, זה מוקצה, ואם יש רשות להשתמש בו, אז זה רק בשינוי.

אז משום שפותחים את הטלפון ביומיום בידיים אז הרבנים רצו למצוא דרך אחרת, משום שעם הרגליים זה טיפה יותר קשה, אז אפשר עם הפה.

לגבי "לוקח יותר זמן", זה אומנם לוקח יותר זמן אבל עדיין לא יותר מדי, זה לא שהם צריכים להתלבש עם השיניים.

אם באמת זה היה קשה מדי היו מוצאים פיתרון אחר.

פורסם

כשאלוהים נזקק לבידור' date=' הוא ברא את החרדים.

[/quote']

:silly:

פורסם

כשמשתמשים בחפץ כלשהוא בשבת, כל עוד אנחנו לא אמורים להשתמש בו בשבת והוא לא משמש את המטרות הנעלות של השבת, זה מוקצה, ואם יש רשות להשתמש בו, אז זה רק בשינוי.

אז משום שפותחים את הטלפון ביומיום בידיים אז הרבנים רצו למצוא דרך אחרת, משום שעם הרגליים זה טיפה יותר קשה, אז אפשר עם הפה.

זה נשמע כמו לחפש דרך לתחמן את אלוהים...

פורסם

זה נשמע כמו לחפש דרך לתחמן את אלוהים...

אני בטוח שאתה לא מעדיף שאותם החרדים לא יעזרו בכלל

אני טועה?

אם זאת האמונה שלהם, אין לך ולו הזכות הקטנה ביותר לזלזל

אני לא מבין מה קשה, הרי אנחנו מצוטטים ללא הרף את המשפט "איש איש באמונתו יחייה"

אז חייה ותן לחיות, בלי עקיצות, בלי קטנוניות, בלי ילדותיות

ואני אומר לך את אותו הדבר

האם יצא לך לראות את הסדרה טאבו בערוץ 8?

אם כן, עם קצת אינטיליגנציה, כבר היית מבין מה לא בסדר בך, כנ"ל לשאר הקנטרנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים