עבור לתוכן

טמפרטורה של C127 על לוח של ASUS

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה

יש לי לוח A7N8X DELUXE של אסוס ויש חיישן (SENSOR 3) והוא מגיע ל127 מעלום צלסיוס בדוק!! בשני תוכנות האם זה טעות??

דרך אגב קראתי באינטרנט שעשו צילום טרמי ויש קצת בעיות של הפיזור החום אבל הגירסה עם הצילום הטרמי היא גירסה יותר ישנה של הלוח אם ודרך אגב בגירסה עם הצילום הטרמי יש היטסינק על הגשר הדרומי ולי אין אז אני עכשיו הוצאתי היט סינק מכרטיס גרפי ישן ואני אדביק את לגשר הדרומי אבל ביגלל שלא מצאתי משהו בגודל קטן מספיק אני חותך את זה עם מסור דק(דרך אגב אני גר באוסטרליה אז אי אפשר להמליץ לי על חנויות בישראל) אבל בכל מיקרה קניתי מישחה טרמית של COOLER MASTER אבל עכשיו גיליתי שאני צריך גם דבק טרמי ביגלל שלגשר הדרומי אין חריצים כאלה לכליפסים וצאיך לבדביק אז עוד שאלה נובעת מזה האם האחריות שלי תפוג(תפסיק)?

אני אקבל את כל העצות שלכם...

בתודה דניאל נורמן

פורסם

הגשר נראה לך בטמפ' הזאת?

תשים את היד באזור שלו או תיגע בו, הוא נראה לי ב-120 מעלות?

אני מנחש שהתשובה שלך תהיה לא.

נשמע כמו חיישן דפוק או לא מכוייל.

פורסם

זה נראה לי כמו איזה בעיה בחיישן, בלוחות של אסוס תמיד החיישן השלישי מחורפן או עושה בעיות. אצלי הוא מראה -23. פשוט תתעלם בזה, האחרים זה הלוח והמעבד.

פורסם

בלוחות של אסוס יש מקום לחיישן שלישי אך הוא לא מגיע עם חיישן ואצלי הוא הראה 32- מעלות עד שחיברתי אליו את החיישן של הSF2 והכל היסתדר, כלומר נתתי לו לקרוא טמפ' מהכרטיס מסך והוא עומד על 28 מעלות.

פורסם

בלוחות של אסוס יש מקום לחיישן שלישי אך הוא לא מגיע עם חיישן ואצלי הוא הראה 32- מעלות עד שחיברתי אליו את החיישן של הSF2 והכל היסתדר, כלומר נתתי לו לקרוא טמפ' מהכרטיס מסך והוא עומד על 28 מעלות.

אהה!!!

הגיע הזמן למצא לסנסורים העודפים שימוש.

פורסם

אני לא יודע באיזה חיישנים האסוס משתמש, או איך הם "נקראים" בתוכנה, אבל כנס לחלון ההגדרות ותאפשר שם רק את חיישן המעבד, מערכת וההרדיסק (במידה ובאמת יש לך הרדיסק עם חיישן).

תוריד את התוכנה של הלוח, ותראה איזה חיישן תואם את הקריאות שלה - כדי שתוכל לדעת איזה חיישן באמת של המעבד/לוח/הרדיסק ולא סתם כלום ::)

פורסם

איפה בדיוק נמצא המקום שאליו חיברת את הסנסור של SF2?

פורסם

בלוחות של אסוס יש ג'מפר שקוראים לו jumperfree ליידו יש מקום עם שניי פינים ללא שימוש וזה בעצם מקום לחיישן נוסף.

פורסם

המקום יכול להשתנות מלוח ללוח ודגם לדגם של אסוס, רצוי לבדוק בחוברת הוראות...

פורסם

את MBM ללוח כמו שלך הגדרתי ככה:

חיישן ASUS1 ללוח

חיישן W83L785TS-S זה הדיודה אז הגדרתי למעבד

וחיישן asus2 לסוקט של המעבד.

אין עוד חיישנים על הלוח הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים