עבור לתוכן

שאלה|מה אתם אומרים המחשב הזה יסחב..?

Featured Replies

פורסם

ובהמשך לחיפושי המתמשכים אחר מחשב נייד נורמאלי מצאתי משהו שלפי מה שנאמר לי בחנות המחשב אמור לענות על כל הדרישות שלי +++ והמחיר סבבה רצח... מצד שני כשהלכתי לשאול כמה אנשים מהפנימיה שלי שמבינים טיפה במחשבים חלקם אמרו שזה יתאים וחלקם אמרו שכן, ואני מתלבט בנושא האם לקנות את המחשב הזה או לא. אז ככה אני אפרט הכל מה שידוע לי על המחשב הנ"ל ולבסוף לאחר שתקראו את זה תענו לי עם הוא יריץ חלק או לפחות בלי בעיות רבות משחקים בערך ברמה גרפית כמו של סימס 2 לדוגמא. [במילים אחרות אם הוא יריץ את סימס 2 ודומים לו בדרישות מהמחשב] ואם לא מה חסר. אם כן אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב מעט זול יותר שיריץ את המשחקים הנ"ל שהיה עד מחיר של 2500 שקל בערך.

==============

Comapaq Presario CQ61-120EJ

סוג מעבד - Intel Pentium processor T4200

רמה 2 MG ג'יגה הרץ, מטמון 1 2

מערכת הפעלה מותקנת - גרסה מקורית של Windows Vista Home Premium עם Service Pack 1

(32-bit)

זיכרון סטנדרטי - 2048 MB

מערך הזיכרון - (1*1024 + 1*1024 MB)

זיכרון מרבי - תומך בזיכרון DDR2 של עד 8 GB

מנהלי התקנים פנימיים - 160GB

בקר הדיסק הקשיח - כונן דיסק קשיח SATA Hard Disk Drive

מהירות הכונן הדיסק הקשיח - 5,400 סל"ד

סוג הכונן האופטי - Lightscribe DVD Writer Double Layer עם תמיכת +/- R ו+/- RW

Lightscribe - יצירת תוויות לתקליטורים באיכות הפס משי ישירות ממחשבך בעזרת LightScribe

התקן כרטיס זיכרון - קורא מדיה דיגיטלית משולב 5 ב-1 עבור כרטיסי Secure Digital, כרטיסי MultiMedia, כרטיסי Memory Stick, כרטיסי Memory Stick Pro או כרטיסי xD Picture

מודם - מודם 56K אתרנט במהירות גבוהה

ממשק רשת - 10/100BT

טכנולוגיות אלחוט - 802.11b\g WLAN

יציאות קלט/פלט חיצוניות - יציאת RJ11 מחבר מודם, RJ45 מחבר אתרנט, יציאת VGA, מחבר HDMI 3,

3 יציאות USB 2.0 אוזניות, כניסת מיקרופון

גודל תצוגה - HP LED Brightview Infinity Display

בגודל 15,6 אינץ'

רזולוציית תצוגה - 1,366*768

שם המערכת המשנה הגרפית[הבנתי מהמוכר שזה כרטיס מסך] - Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD

זיכרון RAM עבור וידאו - זכרון ייעודי של 797 MB

מצלמת אינטרנט - מצלמת אינטרנט עם מיקרופון משולב

שמע פנימי - תואם משולב 16-bit שמע 3D Sound Baster

רמקולים ומיקרופון - רמקולי Altec Lansing

לוח מקשים - מקלדת בגודל מלא למחשב שולחני(עם משטח לוח מספרי נפרד)

סוג אספקת המתח - מתאם מתח 90 וואט AC

התקן הצבעה - לוח מגע עם לחתן הפעלה\כיבוי ומשטח אנכי המיועד לגלילה מעלה\מטה, בקרה על עוצמת הקול, לחצן השתקה

סוג סוללה - סוללת ליתיום-יון בעלת 6 תאים[כמה זמן זה צריך בשביל להתרוקן מ-100% ל-0%?]

תוכנה - ייצור ומימון - Microsoft Works

תוכנה מותקנת מראש - Microsoft Internet Explorer; Windows Mail; Adobe Reader

תוכנת מנהל התקן של כונן אופטי - Windows Media Player; Windows Photo Gallery; DVD Play; Windows Movie Maker, Windows DVD Maker; Cyberlink DVD Suite; Windows Media Center

תוכנות כלולות - מחיצת שחזור(כולל אפשרות לשחזור מערכת, יישומים ומנהלי התקן באופן נפרד)ף אפשרות להחצות מחדש מחיצת שחזור, כלי יצירה לשחזור תקליטורי DVD וCD;

Symantec Norton Internet Security 2009 (עדכונים חיים במשך 60 יום)L תמיכה וסיוע למחשבים ניידים

===============

נלקח מהאתר של החברה

===============

מה אתם אומרים יריץ משחקים כמו סימס 2 ודומיו?

המחיר 3000 שקל הוא סביר למחשב הזה?

פורסם
  • מחבר

נממ.. מצטער שאני מקפיץ אבל זה די דחוף לי כי ביום ראשון אני הולך לקנות את המחשב הזה ואני הייתי מעדיף שלא לקנות משהו כזה יחסית יקר סתם אם הוא לא יסחב משחקים כמו אלו שציינתי למעלה אז אני כבר אקנה משהו יותר פשוט..

תודה מראש

פורסם

כ. מסך מובנה, תעשה את השיקולים שלך,

ביצועים ירודים במיוחד, גם אם כן מחזיק איזשהו משחק אז זה בהגדרות מינימליות...

פורסם
  • מחבר

אפשר להחליף את הכרטיס המסך במחשב הנייד?

אה.. איזה עוד דברים חסרים לו לדעתך לביצועים נורמאליים... והמחיר 3000 הוא מספיק טוב למחשב כזה?

פורסם

כ. מסך מובנה, תעשה את השיקולים שלך,

ביצועים ירודים במיוחד, גם אם כן מחזיק איזשהו משחק אז זה בהגדרות מינימליות...

Sims 2 זה לא משחק דורשני במיוחד, אתה יודע.

אפשר להחליף את הכרטיס המסך במחשב הנייד?

לא.

אה.. איזה עוד דברים חסרים לו לדעתך לביצועים נורמאליים...

הביצועים שלו נורמליים, וגם ככה ב-3000 שקלים אין משהו ממש יותר טוב.

והמחיר 3000 הוא מספיק טוב למחשב כזה?

כן.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות, יש לי רק שאלה אחת אחרונה, בפורום אחר שפירסמתי נושא דומה, כי פה לא ענו לי זמן מה, אמרו לי שהאינטרנט שבמחשב הזה הוא איטי ביותר.. זה פורום שהוא פורום מיוחד למחשבים, שם זאת סתם קהילה עם פורום מחשבים.. רציתי לשאול אתכם כאן, כי לדעתי פה זה טיפה יותר מקצועי האם האינטנט בדבר הזה באמת איטי ואם כן עד כמה בערך אם להעביר את זה למהירות במחשב רגיל.

פורסם

שטויות מה שאמרו לך.

פורסם
  • מחבר

טוב זאת נראה לי השאלה האחרונה שלי בנוגע למחשב הזה, אם היו לי עוד שאלות אני כנראה אפתח אשכול חדש ומאורגן יותר.

בנוגע לתשובתך הקודמת, אם ננסה להפוך את זה למהירות אינטרנט במחשב הרגיל כשאני לוחץ על השתי מסכים הדולקים שמסמנים את האינטרנט, מה המהירות הממוצעת שלו? או שזה נקבע על פי המהירות מודם שהוא יתחבר אליו דרך הWI-FI[זה כמובן במידה ויש לו ויי-פיי, שזאת עוד שאלה, יש לו?]

פורסם

מה לעזאזל הקשר בין המחשב למהירות האינטרנט שלך?

כן, יש לו WiFi.

פורסם
  • מחבר

רק שאלתי =.=

בכל מקרה איך בדיוק מהירות האינטרנט נקבעת במחשבים ניידים? כי במחשב רגיל לפי המודם לא, בנייד איך? הרי לא מחברים אליו מודם

פורסם

מהירות האינטרנט נקבעת לפי ההסכם שלך עם חברת התשתית וחברת הספק. ולא משנה אם אתה מחבר אליו מחשב נייד, נייח, פלייסטיישן 3 או אייפון.

פורסם
  • מחבר

סורי שאני מטרטר אותך בשאלות אחי, אבל אתה רוצה להגיד לי שלא היה לי במחשב הזה אינטרנט עד אני לא אצור קשר עם חברה כלשהי, יענו נטוויז'ן וכאלה?

או שאני אוכל להשתמש באינטרנט דרך WI-FI?

פורסם

ה-WIFI הוא חינמי...(מה שנקרא HOT SPOT או אפילו לגלוש על חשבון השכנים)

ומהירות דרכו לא מהירה מהסיבה הזאת בדיוק.

האופציה היותר חכמה זה לגלוש דרך הכ. רשת של המחשב נייד,

על האינטרנט שיש לך במחשב הנייח.

רק בחשבון שאתה לוקח לו מהרוחב פס.

פורסם

אני חושב שאתה צריך להשלים קצת חומר רקע בסיסי במה זה אינטרנט, מה זה WiFi ודברים כאלה.

אין כזה דבר "אינטרנט במחשב". המחשב יכול להתחבר לאינטרנט, אבל האינטרנט הוא לא חלק ממנו.

דרך WiFi תוכל להתחבר ל-Hotspots פומביים (כמו שיש בבתי קפה רבים, קניונים, נתב"ג וכו'). ואז, כמובן, מהירות הגלישה שלך מוכתבת עפ"י מהירות החבילה של אותו בית עסק (וכמות הגולשים שמשתמשים בו באותו זמן).

פורסם
  • מחבר

נראה לי שכבר אמרתי באשכול שאין לי מושג בשיט במחשבים, כאילו חוץ מלהיות מעודכן במשחקים חדשים שיוצאים וגראפיקה אין לי מושג בגרוש על מחשבים...

בכל מקרה, אז דרך WI-FI אני יכול לדוגמא להתחבר מהכיתה שלי לחדר מחשבים הצמוד? או שזה רק למקומות מוגדרים מראש כמו שאמרת בבתי קפה וכו'..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים