עבור לתוכן

צריך עזרה עם קירור כרטיס מסך זלמן vf900

Featured Replies

פורסם

הנה תמונה להמחשה

http://www.zalman.co.kr/DataFile/product/VF900-Cu_01_b(0).jpg

השאלה היא איך אני יכול להוריד את הסינקים הכחולים מהצ'יפים של הזיכרון? ניסיתי עם מברג זעיר ואני לא מצליח, אני גם מפחד שהסינק ימשוך את הצ'יפ יחד איתו

הטמפרטורה במנוחה של הזיכרונות היא 77 מעלות ואני חושב שזה בגלל שלא שמתי אז ב2006 את הצ'יפים כמו שצריך זה נראה שהם טיפה לא מכסים צד מסויים בכמה צ'יפים. בכל מקרה איך אפשר להוריד אותם? צריך להפעיל עוד כוח? ואם הורדתי איזה דבק אני צריך כדי להדביק אותם שוב אחרי שמיקמתי אותם נכון

ודרך אגב לא כזה חשוב אבל אולי כן, הדיסקיות, לא שמתי אותן, האם אני צריך לשים את הדיסקיות על הברגים בצד האחורי של הדיסק? אני חושב שהן נגד שחיקה אבל אני לא מצאתי אותן כי הן הלכו לאיבוד. אני גם ככה לא בטוח אם הסיבוב של המאוורר של הקירור חזק בכלל בשביל לשחוק את הכרטיס.

דרך אגב, שהורדתי את המאוורר לבדיקות והחזרתי אותו הטמפרטורה עלתה ל90 במנוחה, יש מצב שזה בגלל שירדה קצת משחה טרמית? אני חושב שירדה קצת בטעות וכבר מאוחר לנסוע לקנות אז אני יצטרך להתקע עוד יום ככה...

פורסם

פותח התרד הסינקים נדבקים עם דבק טרמי..אם אתה רוצה להוריד אותם..זה רק עם קצת כוח..נסה לתחילה לסובב את ההיטסינק עצמו בעזרת כלי מסוים עד שהוא יצא..

והדיסקיות נעדו שהבורג/סוגר לא יגעו בPCB..זה לא כזה עקרוני במקרה הזה..

כמו כן אם פירקת את הקירור..אתה חייב למרוח משחה מחדש ! אז תפרק שוב ותמרח מחדש משחה טרמית..

פורסם
  • מחבר

טוב אולי עם פלייר אבל אני מפחד שזה לא מושך צ'יפים

רגע אבל הדבק התרמי הזה נשאר על הסינק? או שאני צריך לשים חדש?

פורסם

תמיד צריך חדש, כמו שצריך לשים משחה מחדש אז גם את הדבק.

פורסם
  • מחבר

אבל מאיפה לעזאזל אני משיג דבק תרמי עכשיו?

פורסם

בארץ אתה לא תמצא משהו זמין...רק להזמין מחו"ל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים