עבור לתוכן

הנאום של ברק אובמה מה דעתכם ?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על הנאום שברק אובמה אמר ואומר ברגעים אלה ?

• תגובות 48
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה בכלל שמעת את הנאום?

לי הוא נשמע כמו שינוי המדיניות של ארה"ב במזרח התיכון.

הוא משווה את הצורך בהפסקת ההתנחלויות להפסקת הרצח של הערבים?! WTF!

התנחלויות אנחנו יכולים לפנות בכול רגע נתון. הערבים כבר 20 שנה מבטיחים להפסיק את הטרור ובינתיים רק מגבירים אותו!

העובדה שהוא נשא נאום כל כך פרו- ערבי במקום כל כך אנטי ישראלי זה הוכחה מעבר לכול ספק שהממשל הנוכחי שינה את סידרי העדיפויות שלו במזרח התיכון.

פורסם

עד שלא ראיתי את הנאום, לא הייתי כ"כ אנטי אובמה, לא מאמין שבמדינה שהיא כביכול הידידה הכי טובה של ישראל עומד נשיא כזה.

פורסם

התנחלויות אנחנו יכולים לפנות בכול רגע נתון

האומנם?

התנחלויות אנחנו יכולים לפנות בכול רגע נתון. הערבים כבר 20 שנה מבטיחים להפסיק את הטרור ובינתיים רק מגבירים אותו!

איפו בדיוק הוא אמר את זה?

העובדה שהוא נשא נאום כל כך פרו- ערבי במקום כל כך אנטי ישראלי זה הוכחה מעבר לכול ספק שהממשל הנוכחי שינה את סידרי העדיפויות שלו במזרח התיכון.

איזה שטויות!!

מאיפו הבאת את זה?

הוא נשא נאום מאוד מאוזן, הזכיר את השואה, את המחויבות של ארצות הברית לישראל ולפלסטינים והזכיר את הטרור האיסלאמי וכמות הקורבנות שהוא גרם למוסלמים

פורסם

נאום מאוזן. הציג דרישות לשני הצדדים. נחייה ונראה.

פורסם

הנאום מאוזן.

אבל תזכרו שמי שלפני שבועיים שלוש היה ידידנו הטוב ביותר כיום הוא כבר מעמיד אותנו באותו מעמד, כך שאולי הנאום מאוזן אבל המגמה לא.

פורסם
אבל תזכרו שמי שלפני שבועיים שלוש היה ידידנו הטוב ביותר כיום הוא כבר מעמיד אותנו באותו מעמד, כך שאולי הנאום מאוזן אבל המגמה לא

עד עכשיו היינו, אחד הידידים הבודדים שלהם במזרח התיכון, והוא רואה את ממשלת הליצנים של נתניהו ומכין אופציות גיבוי

אם מסתכלים על זה מהצד האמריקני אז הוא עושה את הדבר הנכון

פורסם

האומנם?

איפו בדיוק הוא אמר את זה?

איזה שטויות!!

מאיפו הבאת את זה?

הוא נשא נאום מאוד מאוזן, הזכיר את השואה, את המחויבות של ארצות הברית לישראל ולפלסטינים והזכיר את הטרור האיסלאמי וכמות הקורבנות שהוא גרם למוסלמים

אם אין לך את היכולת הבסיסית להבין את ההודעה שלי חבל לי להשקיע בהסבר.

פורסם
אם אין לך את היכולת הבסיסית להבין את ההודעה שלי חבל לי להשקיע בהסבר.

יש לי יכולת מאוד טובה להבין

העובדה שהוא הזכיר את השואה ואת הטרור האיסלאמי ואת הידידות של ארה''ב עם ישראל במקום כל כך אנטי ישראלי , ואיסלאמי

לא מצביעה על בהכרח התרחקות....

אבל וואלה, לאובמה יש גם ביצים וגם שכל

פורסם

שכל? תלוי איך מסתכלים על זה.

מבחינת האינטרסים של ארה"ב - הוא עשה את המהלך הנכון.

מבחינת האינטרסים של ישראל - איום ונורא.

מבחינה אובייקטיבית שמבוססת על היגיון בריא - כנ"ל.

הוא הנשיא הכי מטומטם / תמים שהיה לארה"ב אי פעם, אם הוא באמת באמת חושב ומאמין שאירן תחזיק יכולת גרעינית "למטרות שלום". ::)

פורסם

אני לא יודע אם הוא תמים, אבל הוא ממש לא מבין את האיזור אם הוא חושב שהוא יוכל לבוא ולעשות בסערה מה שכל קודמיו, בתנאים הרבה יותר נוחים מכל הצדדים, לא הצליחו.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3726162,00.html

נאום טוב , של נשאי חכם

מקווה שבאמת נפתח עידן חדש (חח כמה פעמים כבר אמרו את זה האאא???)

כן ממש מזרח תיכון חדש :silly:

פורסם
שכל? תלוי איך מסתכלים על זה.

מבחינת האינטרסים של ארה"ב - הוא עשה את המהלך הנכון.

מבחינת האינטרסים של ישראל - איום ונורא.

מבחינה אובייקטיבית שמבוססת על היגיון בריא - כנ"ל.

הוא מחויב לאינטרס האמריקני מן הסתם.. אבל הוא לא רע בשביל ישראל פינוי ההתנחלויות זה דבר שצריך לעשות גם בלי הדרשיה האמריקנית...

הוא הנשיא הכי מטומטם / תמים שהיה לארה"ב אי פעם, אם הוא באמת באמת חושב ומאמין שאירן תחזיק יכולת גרעינית "למטרות שלום".

שלום או לא, אירן עם יכולת גרעינית יכול להיות אסון, הסיכוי שיהיה פה צ'רנוביל V2 תגדל בצורה משמעותית

חוץ מזה יש שם (באירן) בחירות, ואם יבחר נשאי אחר יותר מתון אז כל העסק יהיה יותר פשוט

פורסם

עד שלא ראיתי את הנאום, לא הייתי כ"כ אנטי אובמה, לא מאמין שבמדינה שהיא כביכול הידידה הכי טובה של ישראל עומד נשיא כזה.

מחזק..... מחזק בכל דרך אפשרית, אם זה בעזרת מלט או בייגלה, אני מחזק את המשפט הזה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים