עבור לתוכן

המלצה לכרטיס קול ואוזניות סגורות בכ-1000 שקלים

Featured Replies

פורסם

בנוגע לכרטיס קול- ישמש לאוזניות שאני אקנה ולרמקולים ATP-3 של Altec Lansing..

האוזניות צריכות להיות סגורות

מוזיקה- לרוב מוזיקה של פעם, שנות ה-60-70-80, מעט 90, בכלל לא מאזין ל-2000+.

סרטים- תוכן באבחנה גבוהה, 720p, 1080p. אם זה משנה אם מדובר ב-DTS או לא, אז תשאלו.. אני לא יודע. :nixweiss:

הערות:

1. כרגע אני עם אוזניות פשוטות ועם הרמקולים שציינתי, לרוב אני משתמש באוזניות כי רעשי הרקע מפריעים לי להנות מהרמקולים וכי ווליום גבוה מידי מפריע לאנשים. :)

2. בעבר פתחתי דיון דומה אך ללא כרטיס הקול, המליצו לי על ה-RP21 של Equation. אהבתי את איך שהאוזניות נראות והמחיר סביר בהחלט. ממש לא אתנגד להמלצות על אוזניות נוספות. ולא, אין לי את הראש להסתובב בחנויות של ציוד מוזיקה ולהאזין לכל מיני אוזניות, מקסימום אאזין לאוזניות המומלצות לפני הרכישה (ומן הסתם במידה ולא אוהב אז אציין כאן ואמתין להמלצה נוספת בהתאם.)

3. התקציב גמיש, אני לא יודע אם כרטיס קול ב-500 שקלים "יפעיל" טוב את האוזניות, אולי דרוש כרטיס יקר יותר או שאפילו זה יותר מידי ואפשר להסתפק גם בכרטיס של 300 שקלים. כנ"ל לגבי האוזניות, אין לי בעיה לשלם יותר ולקבל יותר על חשבון כרטיס הקול, המטרה היא שיהיה איזון כך שהכרטיס יהיה מספיק טוב (ואפילו בשביל תוספות עתידיות). כרגע אני לא צריך יותר מכרטיס 5.1 ערוצים אבל לא אתנגד ליותר מכך במידה ואשדרג בעתיד.

4. לא חשבתי לציין את הז'אנרים של המוזיקה שאני מאזין כי נראה לי יותר רלוונטי כיצד אני מעדיף שהסאונד ישמע..

מדפדוף כאן בפורום ראיתי הגדרות ותיאורים יוצאי דופן, אני לעומת זאת לא אוכל לתאר בצורה הזו. אבל, אני כן יכול לומר שאני אוהב סאונד ברור, עמוק.. בלי דגש על באס או טרבל, אני פשוט אוהב מוזיקה ואוהב להאזין לדברים, לכן חשוב לי להשתדרג כרגע.

אם לסכם הכל בשביל חסרי הסבלנות:

אני לא יודע מה אני רוצה, התקציב גמיש, תשאלו שאלות ואני אענה. :xyxthumbs:

וכמובן- תודה מראש.

פורסם

בעקרון, הקפיצת מדרגה בסאונד אנלוגי מתחילה בכרטיסים של 300 ש"ח+.

לי יש אזניות של סוני MDR 3000 ובייר 880. שניהם מחוברים לכרטיס קול EMU 1820.

בין הכרטיסים OB והEMU היה לי CREATIVE ב-230 ש"ח (לא זוכר את הדגם). אחרי הרבה ניסיונות, לדעתי אין הרבה הבדל בסאונד האנלוגי בין הכרטיסים. החסרון בכרטיס OB הוא בשליטה בווליום, ןאילו בכרטיס עם יחידה חיצונית זה הרבה יותר קל ונוח. ומן הסתם הDACים הרבה יותר איכותיים ויש הרבה יותר אופציות O/I.

יש המון דגמים, תצטרך להיות יותר ספציצי.

פורסם
  • מחבר

ספציפי בנוגע למה? תשאל מה שאתה רוצה לדעת..

פורסם

Revolution 5.1 + RP21/HD280

פורסם
  • מחבר

כיום אני לפעמים צופה בסרטים שבמקסימום ווליום שומעים חלש באוזניות, וזה במצב בו כל האמצעים מכוונים על פול ווליום- נגן המדיה, הדרייברים והאוזניות עצמן שיש להן בורר להנמכת והגברת הווליום.

האם ישנה שליטה על הווליום עם ה-RP21 או אולי פיתרון מעניין?

חשבתי שאולי כרטיס קול חיצוני יכול לפתור את העניין, השאלה היא מה יהיה המחיר של כרטיס קול חיצוני שמקביל לכרטיס קול PCI/PCI-E ב-400-500 שקלים.

פורסם

אתה מסבך את עצמך עם עוד ועוד סיבוכים שאתה סתם יוצר.

אם יש לך מקלדת מולטימדיה מקסימום תשלוט ממנה.

פורסם
  • מחבר

למה?

ישנה בעיה ואני מחפש פיתרון- שומעים חלש מידי.

פורסם

אתה עם כרטיס OB, היכולת שלו להזיז אוזניות שואפת לאפס. לרבולושן יש יציאת אוזניות מוגברת, ונראה לי שיש את זה גם בכרטיסי אסוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים