פורסם 2009 ביוני 316 שנים שלום לכולם.אמא שלי טסה לארה"ב ואני רוצה שהיא תביא לי מחשב נייד משם.אני מעוניין במחשב נייד 15.4/6 אינץ. (אני פשוט לא אוהב דברים קטנים).השימושים יהיו אינטנרט ואופיס ובעיקר ללימודים. לא למשחקים.משקל ממש לא משנה לי 100 גרם יותר או פחות.אשמח אם תקשרו אותי גם לאתר מארה"ב שם אני אוכל לרכוש את המוצר.תודה על העזרה.
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מחבר מקפיץ מכיוון שלא עונים לי.היי אנשיןם. נכנסתי לאתר של DELL ארה"ב. ראיתי שיש אפשרות לבנות מחשב לפי הנתונים שאתה רוצה.יצא לי בערך 1000$ עם כרטיס מסך 4570 של ATI וגם דיסק קשיח בנפח של 320GB. וזאת גירסת הסטודיו.אשמח אם תוכלו להמליץ לי תודה רבה לכם...
פורסם 2009 ביוני 516 שנים יצא לי בערך 1000$ עם כרטיס מסך 4570 של ATI וגם דיסק קשיח בנפח של 320GB. וזאת גירסת הסטודיו.הכל טוב ויפה, אבל למה לך 4570 של ATI אם זה לא למשחקים?מה לגבי אחריות? חשוב לך שתהיה אחריות בארץ? אם כן, קרא בסטיקי ייבוא מחשב נייד לגבי מדיניות אחריות של DELL ואחרים.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר הנה המפרט :SYSTEM COLOR Black Chainlink edit PROCESSOR Intel® Core 2 Duo T6600 (2.2GHz/800Mhz FSB/2MB cache) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-Bit edit OFFICE SOFTWARE Microsoft Works edit WARRANTY AND SERVICE 3Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis edit HD DISPLAY 15.6 High Definition (720p) LED Display with TrueLife and Camera edit MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz edit HARD DRIVE Size: 320GB SATA Hard Drive (5400RPM) edit VIDEO CARD Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD edit INTERNAL OPTICAL DRIVE 8X Slot Load Super Multi (DL DVD+/-R Drive + RAM support) edit WIRELESS CARDS IntelJIntel 5300 Ultimate-N Half Mini Card (3x3) with MyWiFi edit BLUETOOTH Dell Wireless 370 Bluetooth Internal (2.1) edit BATTERY OPTIONS 85 WHr Lithium Ion Battery (9 cell) edit SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.0 edit KEYBOARD Standard Keyboard edit צודק לא צריך את הכרטיס מסך הזה חבל על ה150$ גם ככה חמשחקים הוא לא משהו וגם אני הולך לילמוד 4 שנים בטכניון אז גם ככה לא יהיה לי זמן למשחקים במחשב.זה כולל אחריות של שלוש שני בינלאומית.בנוסף לקחתי כמו שאתם רואים סוללה עם 9 טעים (כמה זה באמת יותר משמעותי?)סה"כ זה יצא 1050 דולר שווה?
פורסם 2009 ביוני 616 שנים נראה בהחלט טוב. הסוללה המורחבת תיתן 50% יותר זמן והאחריות היא בהחלט דבר שווה יותר מכרטיס המסך במקרה שלך. בהצלחה בקנייה ותהנה מהמחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.