עבור לתוכן

שאלות כלליות על 360. אני מאוד אשמח לתשובות!

Featured Replies

פורסם

תראה גם בזה המחשב עדיף ...

ל360 יש את היתרונות שלו יש משחקים שיוצאים לפני ויש כמה בלעדיים אבל אני לא חושב שזה מספק למי שיש כבר מחשב חזק

אם סוני היו עושים כמה שיפורים בPS3 והיה לי מאיפו להשכיר משחקים בארץ הייתי קונה אחד

(מבחינתי הורדת מחיר \ומזעור ) למרות שיש לי מחשב חזק וWII

• תגובות 41
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היתרון היחידי של הבוקס על המחשב הוא ה"בלעדיים",ואיך שלא תסתכל על זה אלה לא "כמה",אלא מדובר בהרבה משחקים מאוד טובים..אי אפשר להכחיש את זה..

פורסם

הייתרון הכי גדול של כל קונסולה על מחשב זה TCO הרבה יותר נמוך, ובעיקר Zero Maintenance, "אין שכל אין דאגות", תחבר ותשחק, אין דרייברים, אין בעיות של מערכת הפעלה, אין זיוניי שכל של מיילים קופצים בLotous/outlook או nudges במסנג'ר, אתה יושב בסלון מול הטלביזיה ונכנס ישר למשחק.

פורסם

דובי היום זה לא נכון שאין בכלל בעיות כאלו בקונסולות

אין לך עדכוני דריברים כי במקום יש לך עדכוני תוכנה שלפעמים מחיבים אותך להתקין

אתה יכול להפעיל משחק בלי התקנה לארד דיסק (תאורטית אפשרי גם במחשב אבל לא מישמים את זה ) אבל בגלל שזה שוחק את העינית ויותר איטי אתה כן תתקין את המשחק לארד דיסק גם בקונסולה

ובמקום שידרוגים יש לך ציוד עיקפי שחובה למשחקים מסוימים

לדוגמה תצפה ש"נטל" יהיה חובה בחלק מהמשחקים שהוא יצא

מצד שני המחשב עצמו יתקרב לקונסולות אם "משחקים לחלונות "

יש לך LIVE למחשב ותמיכה מושלמת בגימפאד 360 במשחקים שיוצאים במסגרת הזאת

פורסם

אתה משווה עדכון קונסולה פעם בחצי שנה שמתבצע באופן אוט', גם ללא חיבור לאינטרנט בהכנסת משחק שדורש אותו לתחזוקה של מחשב ממוצע?

פורסם

היום התחזוקה של מחשב הרבה יותר ידידותית מאיך שהיא הייתה פעם

יש לך אפשרות לעדכן דריברים אם אתה רוצה אבל לרוב זה לא חובה אני לא עדכנתי כבר כמה חודשים תוכנות במחשב

פורסם
  • מחבר

אולי מספיק לטחון מים?.... :nixweiss: התרד' הסתיים. אני לא קונה קונסולה. תודה רבה לכולם!

פורסם

תראה גם בזה המחשב עדיף ...

ל360 יש את היתרונות שלו יש משחקים שיוצאים לפני ויש כמה בלעדיים אבל אני לא חושב שזה מספק למי שיש כבר מחשב חזק

אם סוני היו עושים כמה שיפורים בPS3 והיה לי מאיפו להשכיר משחקים בארץ הייתי קונה אחד

(מבחינתי הורדת מחיר \ומזעור ) למרות שיש לי מחשב חזק וWII

למה באמת אף אחד מהחנויות בתחום לא מיישם את הרעיון של ספריית החלפות, עבור ה-PS3 לפחות...?

פורסם

המחיר ניראה לי סבבה השאלה איזה משחקים הם באמת מחזיקים

כי אם אין בהשכרות משחקים באמת נחשבים אין טעם לזה ובאתר אין פרוט באיזה משחקים מדובר

אתה מבין מבחינתי שדבר כזה יהיה משתלם ולא נדבר כרגע על המרחק

צריך שיהיו משחקים כמו ראצאט \LBP\וכו

פורסם

הם כותבים שכל משחק חדש נכנס ביום התקבלותו בחנות ל"תכנית ההשכרות".

פורסם

בבלוק באסטר גם יש שירות השכרת משחקי PS3.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים