עבור לתוכן

שאלות כלליות על 360. אני מאוד אשמח לתשובות!

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו שוקל לקנות את הקונסולה (הראשונה שלי ד"א...) ויש דיי לי הרבה שאלות:

1) האם חנויות נותנות אחריות על קונסולה שנקנת חדשה עם פריצה?

2) האם יש הבדל במהירות שחיקת עינית פרוצה ועיינית לא פרוצה?

3) כמה זמן (בערך... אתם לא צריכים להוציא מהארון את הבדולח\אבקת העתידות שלכם) לוקח לעיינית פרוצה לשווק חיים? (אם זה נפוץ בכלל...)

4) האם בכלל שווה לקנות היום קונסולה? במיוחד במקרה כמו שלי - שיש לי מחשב חזק מספיק לכל משחק ואילו היתרונות יש לקונסולה על המחשב?

5) האם יש העדפה מסויימת על אחת החנויות - enjoystick ו-VGS?

6) איך עובד הכרטיס LIVE עם הנקודות? לכמה זמן זה? מה יותר משתלם לקנות 12+1 חודשים או 4000 POINTS??

ממש ממש תודה! :xyxthumbs::yelclap: :yelclap:

• תגובות 41
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

3) כמה זמן (בערך... אתם לא צריכים להוציא מהארון את הבדולח\אבקת העתידות שלכם) לוקח לעיינית פרוצה לשווק חיים? (אם זה נפוץ בכלל...)

4) האם בכלל שווה לקנות היום קונסולה? במיוחד במקרה כמו שלי - שיש לי מחשב חזק מספיק לכל משחק ואילו היתרונות יש לקונסולה על המחשב?

פורסם
  • מחבר

ממש תודה לך!! ומצטער על הבאת הנושא של הפריצות....

בקשר ל-LCD... אני קונה 32A450 SAMSUNG... כך שהחוויה צפיה להיות טובה. שוב, תודה לך!

על אילו דיסקים אתה ממליץ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

עריכה: עוד שאלה - איך עובד הכרטיס LIVE עם הנקודות? לכמה זמן זה? מה יותר משתלם לקנות 12+1 חודשים או 4000 POINTS??

תודה!

פורסם

א) תפסיק לשאול על פריצות זה לא המקום אתה רוצה תשלח לי שאלות למייל אני ינסה לעזור לך כמה שאני יכול

kamit92@gmail.com

ב)הנקודות והחודשים זה כרטיסים שונים לגמרי

איד נותן לך את שירות הגולד ללייב (ל12 +1 חודשים)

הנקודות נותנות לך לקנות תוספות למשחקים ערגות נושא תמונות סרטים וכו'

פורסם
  • מחבר

הבנתי.... זה דבר אחר לגמריי.... תודה! :xyxthumbs:

פורסם

6) איך עובד הכרטיס LIVE עם הנקודות? לכמה זמן זה? מה יותר משתלם לקנות 12+1 חודשים או 4000 POINTS??

1 ) כן

2) אין דבר כזה עינית פרוצה ב XBOX 360 יש פריצה תוכנה ואל תדאג כל עוד תשתמש בדיסקים איכותיים כמו ורבטיים העינית לא יקרה לה כלום ובכל מקרה אתה יכול להתקין על ההארדיסק של הקונסולה אם יש לך גרסת פרימיום או אליט

3) עניתי לך בסעיף 2

4) כן שווה ועוד איך במיוחד XBOX 360 פרימיום ג'אספר או אליט ג'אספר .. הבדל בגודל HD הראשונה 60 והשניה 120 , תסכים איתי שמחשב זה לא זה כי אחרי שנה או גג שנתיים הוא נהיה ישן למשחקים וצריך להחליף כרטיס מסך וכל מיני שדרוגים שעולים לא מעט כסף , היתרונות של הקונסולה שאני מדבר עליה שהכי מחזיקה הרבה שנים יותר מהמחשב ולא צריך שום שדרוגים או דרישות מיוחדות וכל המשחקים יעבדו לך בלי שום בעיה , הגרפיקה יותר חזקה ויש משחקים בלעדיים שאין אותם למחשב למשל GEAR OF WAR 2 , וגם יותר כיף לשחק בה מאשר לשבת מול מסך המחשב .

5) שתיהן אמינות מאוד אבל אני קניתי מ enjoystick , תקנה מאיפה שיותר קרוב לך .

6) ענו לך כבר

פורסם

אני אצטרף לדיון עם שאלה קטנה:

האם ה-360 מציג תכנים ב-FHD, ואם כן איך הוא יתמודד עם מסך של 50"?

והאם ניתן להעביר ל-HD שלו קבצי MKV ואז לנגן אותם? (סרטי HD)

פורסם

1 ) כן

2) אין דבר כזה עינית פרוצה ב XBOX 360 יש פריצה תוכנה ואל תדאג כל עוד תשתמש בדיסקים איכותיים כמו ורבטיים העינית לא יקרה לה כלום ובכל מקרה אתה יכול להתקין על ההארדיסק של הקונסולה אם יש לך גרסת פרימיום או אליט

3) עניתי לך בסעיף 2

4) כן שווה ועוד איך במיוחד XBOX 360 פרימיום ג'אספר או אליט ג'אספר .. הבדל בגודל HD הראשונה 60 והשניה 120 , תסכים איתי שמחשב זה לא זה כי אחרי שנה או גג שנתיים הוא נהיה ישן למשחקים וצריך להחליף כרטיס מסך וכל מיני שדרוגים שעולים לא מעט כסף , היתרונות של הקונסולה שאני מדבר עליה שהכי מחזיקה הרבה שנים יותר מהמחשב ולא צריך שום שדרוגים או דרישות מיוחדות וכל המשחקים יעבדו לך בלי שום בעיה , הגרפיקה יותר חזקה ויש משחקים בלעדיים שאין אותם למחשב למשל GEAR OF WAR 2 , וגם יותר כיף לשחק בה מאשר לשבת מול מסך המחשב .

5) שתיהן אמינות מאוד אבל אני קניתי מ enjoystick , תקנה מאיפה שיותר קרוב לך .

6) ענו לך כבר

:lol::screwy:

פורסם

:lol::screwy:

צוחק מי שצוחק אחרון לך תחליף את הכרטיס המעפן שלך אחרת לא ירוץ לך שום משחק חדש ואחרי שנה תקנה מחשב חדש :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

צוחק מי שצוחק אחרון :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אתה יודע כמה דורות של כרטיסי מסך יצאו מאז
פורסם

אני אצטרף לדיון עם שאלה קטנה:

האם ה-360 מציג תכנים ב-FHD, ואם כן איך הוא יתמודד עם מסך של 50"?

והאם ניתן להעביר ל-HD שלו קבצי MKV ואז לנגן אותם? (סרטי HD)

שכחתי להגיד בבקשה?

פורסם

אתה יודע כמה דורות של כרטיסי מסך יצאו מאז

בגלל זה כל חודש אתה תחליף כרטיס מסך ועוד 1000 ש"ח , אפילו אם תשים כרטיס מסך ב 2000 ש"ח לא תגיע לרמת הגרפיקה של ה XBOX 360 וה PS 3 תפנים את זה כבר לעומת זה בקונסולת זה לא כך החומרה לא משתנה ולא כמו במחשבים כל יום יוצא משהו וצריך לבזבז הרבה כסף ופראיר מי שקונה מחשב למשחקים זה לא זה , תבין כבר מחשב זה לא קונסולה ולא יהיה

פורסם

בגלל זה כל חודש אתה תחליף כרטיס מסך ועוד 1000 ש"ח , אפילו אם תשים כרטיס מסך ב 2000 ש"ח לא תגיע לרמת הגרפיקה של ה XBOX 360 וה PS 3 תפנים את זה כבר

תקרא את במפרט שלי, אני משחק עם: 8800GTS 512, על רזולוציה 1680X1050 את רוב המשחקים בהגדרות גבוהות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים