עבור לתוכן

האם ניתן להאריך כבל DVI-HDMI ? ומה האורך המקסימלי הקיים?

Featured Replies

פורסם

היי אני מעוניין להאריך את הכבל שברשותי , תיהיה פגיעה באיכות אם אני אחתוך אותו באמצע ואלחים כבל נוסף ככה שיצא לי כבר ארוך יותר, ראיתי ויש כבלים של 5 מטר HDMI HDMI אבל זה לא מספיק ארוך בישבילי....

תודה

פורסם

אורך הכבל תלוי באיכות הסיכוך שלו

פורסם

מה שיפה בHDMI שזה חיבור דיגיטלי. מה שאומר שלא תוכל לקבל פגיעה באיכות. או שיעבוד, או שלא. בגדול קשה מאוד לחבר ידנית כבל מסוכך של 19 גידים, מה שאומר שגם אם האורך בסדר, חיבור באמצע יהרוס הכל.

פורסם

תעבוד עם משחת הלחמה, ככה לא תחמ את החוט הרבה זמן, ותבוזז עם ביגו מתכווץ מסוכך.

פורסם

חיתוך הלחמה וכל זה, לא כזה הולך מניסיון... יותר גידים, יותר כאב ראש.

בקשר לאורך המקסימאלי, אז כבל רגיל כ-5 מטרים, איכותי מאוד עד 15 מטרים (למרות שאיפשהו שמעתי שזה עד 10 מטרים).

יש גם 30 מטרים שזה עם הגברה... וכמובן משהו אופטי עד 300 מטרים...

אבל לקחת 2 כבלים של 5 מטרים מהסוג הזול ולהלחים יחד, בספק שזה יעבוד.

בכל אופן יש פה סוגי כבלים ותקנים, אורכים לקחתי מפה

http://en.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על התשובות

בסוף הלכתי על הדרך הפשוטה, הזמנתי כבל 10 מטר ב 80 ש"ח

פורסם

איפה מצאת כבל 10 מ' ב80¤?

כבל 3 מטר באיכות סבירה עולה כפול.

פורסם
  • מחבר

כל כבל HDMI מעביר גם סאונד דרכו ?

תשמע במידה ולא יתקבל שידור כמו שצריך אפשר להחליף את הכבל, הכבל שאתה הראתה הוא באיכות גבוהה מאד מאד .

פורסם

כל כבל HDMI מעביר גם סאונד דרכו ?

הוא אמור להעביר סאונד אם שני המכשירים תומכים בזה.

נגיד מחשב לא תומך בזה באופן טבעי אז עושים קומבינות. מכשירים חשמליים אמורים לתמוך.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על התשובה.

פורסם

הוא אמור להעביר סאונד אם שני המכשירים תומכים בזה.

נגיד מחשב לא תומך בזה באופן טבעי אז עושים קומבינות. מכשירים חשמליים אמורים לתמוך.

אם אתה ממיר מיציאת DVI, אז זה לא "טבעי". אם יש יציאת HDMI אז כן. בגדול גם לרוב כרטיסי המסך כיום יש חיבור פנימי לכרטיס קול כדי להעביר סאונד.
פורסם

אם אתה ממיר מיציאת DVI, אז זה לא "טבעי". אם יש יציאת HDMI אז כן. בגדול גם לרוב כרטיסי המסך כיום יש חיבור פנימי לכרטיס קול כדי להעביר סאונד.

אכן DVI לא יודע להעביר סאונד דרכו. אבל כל חברה עושה קומבינות -

Nvidia עושה זאת ע"י שימוש של S/PDIF של הלוח אם (מתחבר אליו בעזרת כבל - מה שתיארת)

ATI עושה זאת ע"י שימוש בכרטיס קול על הכרטיס הגרפי שיודע להעביר את הסאונד דרך מתאם מיוחד DVI ל-HDMI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים