עבור לתוכן

OC E5200@3.2GHZ

Featured Replies

פורסם

בצע בדיקות ותבדוק שבאמת הכל יציב..תעלה תמונה מלשונית הCPU וMEMEORY מהתוכנה CPU-Z..בבקשה..

פורסם
  • מחבר

אממ הרצתי בדיקה של חצי שעה.. אחרי בערך 15 דקות הוא עצר ורשם error detected on core #1

הטמפרטורה המקסימלית הייתה 58.

תמונות מהCPU??+MEMORY

myzyzmtacnz2.jpg

zxnem4cmgjqz.jpg

פורסם

אם נעזוב את המעבד לרגע..אתה כבר חורג בהרבה מתדר הזיכרונוץ..ורוב הסיכוים שזה מה שמגביל אותך..

בדוק אם יש מחלק נמוך יותר..אם לא..אתה מוזמן לנסות לעלות מתחים למעבד/זיכרון וכו..ולראות אם יציב...

פורסם
  • מחבר

איך זה הגיונ שאני חורג מתדר הזיכורנות. הוא עובד על 440MHZ. הוא עדיין לא הגיע ל667. שלא לדבר על 800..

בביוס יש לי 3 אופציות - Auto, 800 and 667

ניסתי את שלושתם ורק ה667 הפעיל את המחשב.

אני ישמח להסבר קצר על איך עובד הקטע של הזיכורנות.. למה הוא החליט שיש לי 3:5 איך אפשר לשנות למשל ל4:5 או ל1:1?

ואיך אני יודע אם להעלות מתח לזיכרון או למעבד? מה בעצם גורם העלאת המתח?

פורסם

אוקי. קיבלתי את המחשב החדש. ואני מוכן להתחיל עם הOC.

אני לא בא לשבור שיאים, לכן לא השקעתי מעל ומעבר במפרט, אבל אני מעוניין להוציא מהמפרט את המירב.

ללא השקעה של שקל נוסף, בחירה בלוח גיגהבייט היתה עדיפה

פורסם

מה שCPU-Z מראה זה תדר בסיס..בגלל שזה DDR..תכפיל את ה440 ב2..ותגיע לתדר אפקטיבי של 880 !

ובגדול תריץ בדיקה עם MEMTEST ותראה אם יש שיגאות..ככה תבדוק רק את הזיכרון..

ובגלל התדר "החדש" רכיב מסוים זקוק ליותר מתח על מנת להיות יציב ולעבוד/לספק את התדר הרצוי..

פורסם
  • מחבר

לפי מה אני יכול לזהות איזה רכיב צריך את העלאת המתח?

ואיך אני יכול להקטין את התדר האפקטיבי של הזיכרונות? אין איזה דרך עם הקטנת מכפלה, או משהו בסגנון?

פורסם

יש בדיקות כללית שמעידות על זה..כמו שציינתי כבר בצע בידקה עם MEMTEST..אם הכל תקין..אז תדע שזה לא הזיכרון..

ואין לך דרך להקטין..שכן אתה משתמש במחלק הכי נמוך בלוח האם שלך..נסה לבדוק אולי בביוסים חדשים יותר..יש עוד מחלקים..

פורסם
  • מחבר

אכן, הבעיה בזיכרון.. התוכנה מצאה הרבה בעיות..

העלאת מתח לזיכרון רק תוסיף לי MHZ מעטים, לא?

אני יבדוק לגבי ביוסים חדישים יותר, כיוון שאם יש מחלקים נוספים זה יפתור לי את כל הבעיה.

פורסם

העלאת מתח יכולה להעניק לזיכרון יכולת להתמודד עם התדר החדש והגבוה יותר מהסטוק..ככה גם העלאה של תיזמונים..

אבל במקרה שלך זה די בספק..שכן הזיכרונות הינם VALUE..ולא צפוים לעמוד בתדר גבוה שכזה..

פורסם
  • מחבר

לכן האופציה היחידה זה אם יש לי מזל, ויצא bios update שמוסיף עוד אופציה למחלק זיכרונות.

אתה מכיר קישור שמראה כל כל bios update מה שודרג בו? או משהו בסגנון, שיוכל לעזור לי לדעת אם יצא ביוס שתומך במחלק חדש?

בכלל זה אפשרי?

פורסם

אין מאגר כזה..אתה יכול לנסות להריץ חיפוש בגוגל על שם הלוח וביקורות..ולראות..

מעבר לזה..זה רק לעדכן ביוס ולראות..

פורסם

לאחי יש מעבד וקירור כמו אצלך והגעתי ל - OC יציב אצלו ל - 3.3 עם טמפרטורה מקסימלית 56 מעלות ...

פורסם

ן... ? מה שאר המפרט ? מה הנתונים של הOC ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים