פורסם 2009 ביוני 316 שנים DA* 50-135? אגב, בתמונה הראשונה האופק קצת קצת לא ישר, ה K-7 היתה מתקנת לך את זה בעצמה... ;D
פורסם 2009 ביוני 316 שנים השניה מדהימה ומאוד יפה והראשונה גם בסדר אבל הכותרת קצת לא קשורה כי המטוס מאוד קטן ולא קשור כל כך ולכן הייתי או מוריד את הכותרת או את הכותרת מוריד וחותך מעט מלמעלה איפה שהמטוס.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר DA* 50-135? אגב, בתמונה הראשונה האופק קצת קצת לא ישר, ה K-7 היתה מתקנת לך את זה בעצמה... ;D ללא ספק DA* 50-135 השילוב של ה-DA* עם הK7 גורם לי להזיע אגב, בתמונה הראשונה האופק קצת קצת לא ישר, ה K-7 היתה מתקנת לך את זה בעצמה... Grin העלתי תגרסא בלי הכותרת
פורסם 2009 ביוני 316 שנים DA* 50-135? אגב, בתמונה הראשונה האופק קצת קצת לא ישר, ה K-7 היתה מתקנת לך את זה בעצמה... ;D אתה ממש מאוהב ב-K-7 הזאת אה? תמונות ממש יפות. התמונה עם החרא לא עשתה לי את זה.... ועוד דגל ישראל עליו.... התמונה עם נחל שזורם על האבנים ערוכה בפוטושופ? זה נראה כאילו "החלקת" את הזרמים.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר אתה ממש מאוהב ב-K-7 הזאת אה? תמונות ממש יפות. התמונה עם החרא לא עשתה לי את זה.... ועוד דגל ישראל עליו.... התמונה עם נחל שזורם על האבנים ערוכה בפוטושופ? זה נראה כאילו "החלקת" את הזרמים. תודה על התגובות. שום תמונה לא ערוכה בפוטושופ, אולי רק חידוד. האפקט של המים, כמו שאתה רואה נוצר בעזרת חשיפה ארוכה. והעניין עם החרא - זה לא אמור לעשות או לא, היא מעבירה איזהשהו מסר. תחשוב שאתה רואה את הגוש הזה באמצע מסלול טיול. אירוני, לא ?
פורסם 2009 ביוני 316 שנים אתה ממש מאוהב ב-K-7 הזאת אה? תמונות ממש יפות. התמונה עם החרא לא עשתה לי את זה.... ועוד דגל ישראל עליו.... התמונה עם נחל שזורם על האבנים ערוכה בפוטושופ? זה נראה כאילו "החלקת" את הזרמים. משעשע, פה אומרים לי שאני מאוהב בפנטקס, ובפורומים של פנטקס טוענים שאני בכלל סוכן של קנון שהגיע אליהם בשביל לפגוע בפנטקס... כנראה שכל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות.. אני מניח שהניגודיות הזאת רק מוכיחה (לפחות לעצמי) שאני אובייקטיבי ורואה את שני הצדדים התמונה עם הנחל כמובן צולמה בחשיפה ארוכה... אגב, סטלן, זה היה עם חצובה או החזקה מהיד?
פורסם 2009 ביוני 616 שנים לדעתי זה לא Barrel Distortion, אלא פשוט זוית הצילום.מה גם שזה לא הגיוני מבחינה אופטית שיהיה Barrel Distortion רק בפינה אחת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.