עבור לתוכן

איך אפשר לשנות את התנגדות של הרמקול?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי רמקול למחשב 8 אום ורציתי לדעת איך אפשר להוריד את התנגדות שלו ל- 4 אום.

תודה.

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

? :bash:

פורסם

אי אפשר מבלי לפרק אותו ולהחליף את הרכיבים לכאלה שהשילוב שלהם ייתן משהו באיזור של 4אוהם.

ואם כבר, אז כדאי שתדע שלרמקול אין התנגדות, יש לו עכבה. זה משהו שתלוי בתדר. בגלל זה רוב הרמקולים (ולא משנה מה רשום עליהם) יציגו עכבות שינועו מ-2 אוהם בערך ועד עשרות אוהמים בתדרים מסוימים. כך שהנתון של העכבה של רמקול (שנמדדת בתדר של 1קילו) לא מעניינת את הביצה.

ולשאלה החשובה באמת, למה שתרצה לעשות את זה?!

Anatoli.

פורסם

אולי כי המגבר שלו לא סוחב את הרמקולים או משהו כזה ?

פורסם

אני אם המגבר שלו לא סוחב אותו עכשיו זה לא יעזור שום דבר. הדרך היחידה להראות למגבר עגבה נמוכה יותר היא לחבר נגד נוסף במקביל לרמקול, וזה סתם בזבוז כסף וחשמל כי המגבר אומנם יראה עכבה נמוכה יותר אבל רוב החשמל יישרף על החום ולא יילך לרמקולים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

סליחה התעכבתי בעבודה...

יש לי מערכת 5.1 שמחוברת למגבר משלה ומשם למחשב.

1 מהרמקולים הקדמים נשרף לי - שפתחתי את הרמקול הנתונים שהיו רשומים על הרמקול: שעכבה שלו זה 4 אום.

הביאו לי רמקול שעכבה שלו זה 8 אום.

ואני שומע בהם ממש חלש. השאלה איך להוריד את עכבה שלו ל- 4 אום.

תודה.

פורסם

לא יעזור לך, וזה גם כנראה לא הגורם. הבעיה היא כנראה הנצילות של הרמקול. הפיתרון היחיד זה בהגדרות כרטיס הקול לשנות את הווליום ככה שיישמעזהה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך אני יבדוק בבית וישנה את הגדרות ברמקולים.

עוד משהו בנוסף הציעו לי לחבר עוד רמקול 8 אום במקביל לרמקול הקיים וזה יוריד אותו ל - 4 אום .

שווה לנסות כן או לא?

פורסם

זה יוריד אותו ל-4 אוהם בתדר הזה של 1קילו, אבל לא בטוח שבמקום אחר זה יהיה עכבה כזו שהמגבר שלך יסחוב. בכל מקרה, גם אז לא בטוח שזה ייתן לך עוצמה מספקת. אני מציע שתנסה קודם כל בהגדרות של כרטיס הקול לשנות את זה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים