עבור לתוכן

כמה זה רע?

Featured Replies

פורסם

היו שם גם ברזילאים.

ועוד יותר חשוב, היו שם צרפתיות וברזילאיות!

טוב נו בתולות הן בטח לא היו אז הכול בסדר.

ולהלך מחשבתך המזוויע

אתה נורמלי ;D

• תגובות 31
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כלומר,

אם הייתי אומר כי לאחר ששמעתי על האסון הייתי יומיים בדיכאון ובכיתי כל הזמן, אז הייתי מוקצה? או שפשוט כמות הסדיסטים אשר לא מסוגלים לאהוב גדולה יותר בזון מאשר חלקה האמיתי באוכלוסייה?

פורסם

כלומר,

אם הייתי אומר כי לאחר ששמעתי על האסון הייתי יומיים בדיכאון ובכיתי כל הזמן, אז הייתי מוקצה? או שפשוט כמות הסדיסטים אשר לא מסוגלים לאהוב גדולה יותר בזון מאשר חלקה האמיתי באוכלוסייה?

ציניות...

אנשים מתו כול הנאמר בא ברוח טובה למרות קושי האירוע.

בתקווה שהם נמצאים במקום טוב יותר (נו ברור? הרבה יותר טוב מכאן זה מה שבטוח)

פורסם

אני פעם באתי לבית ספר (לפני 20 שנה בערך) ואיך שאני נכנס לכיתה (באיחור גדול) אני קולט באינסטינקט כנראה משהו וחושב: מי מת ?

ואז המורה אומרת שהמנהלת מתה.

המקריות היתה כל כך לא צפויה שהתחלתי להתפקע מצחוק, כי בלי שום קשר לבשורה המרה הסיטואציה היתה מצחיקה שלעצמה.

כמובן שמיד אחר כך חצי מהילדים בכיתה תקפו אותי מילולית כי הם חשבו שזה מצחיק אותי שהיא מתה.

לפעמים החיים מצחיקים ומוזרים גם בסיטואציות עצובות באמת כי במקרה הזה באמת אהבתי את המנהלת הזאת שהיתה נשמה טובה.

אבל זה שמטוס נפל איפה שהוא בעולם עם אנשים שאני לא מכיר בטח שלא מחייב אותי להרגיש עצוב.

אני לא רואה שום פגם להתבדח על דברים שרחוקים ממני, גם אם זה רצח עם באוגנדה.

זה לא הופך בן אדם לחסר רגישות או סוציופט.

פורסם

אני פעם באתי לבית ספר (לפני 20 שנה בערך) ואיך שאני נכנס לכיתה (באיחור גדול) אני קולט באינסטינקט כנראה משהו וחושב: מי מת ?

ואז המורה אומרת שהמנהלת מתה.

המקריות היתה כל כך לא צפויה שהתחלתי להתפקע מצחוק, כי בלי שום קשר לבשורה המרה הסיטואציה היתה מצחיקה שלעצמה.

כמובן שמיד אחר כך חצי מהילדים בכיתה תקפו אותי מילולית כי הם חשבו שזה מצחיק אותי שהיא מתה.

לפעמים החיים מצחיקים ומוזרים גם בסיטואציות עצובות באמת כי במקרה הזה באמת אהבתי את המנהלת הזאת שהיתה נשמה טובה.

אבל זה שמטוס נפל איפה שהוא בעולם עם אנשים שאני לא מכיר בטח שלא מחייב אותי להרגיש עצוב.

:o

פורסם

רע מאוד. תעופה בחקירה זאת אחת התוכניות הכי מטרחנות ב NGC...

פורסם

מטרחנות?

פורסם

זה שזה משמח אותך ולא מפריע למצפון שלך גורם לי חלחלה.

פורסם

האמת שאחרי ההתרסקות גם אני חשבתי ישר על "תעופה בחקירה"

וזה איום ונורא.

אני לא יודע איך הגעתי למצב כזה.

תעופה בחקירה היא תוכנית גרועה!

ראית פרק אחד - ראית את כולם.

פורסם
:imwithstupid:
פורסם
  • מחבר

אתם לא מבינים כלום, אחת התוכניות האדירות.

פורסם

^^

מחזק

פורסם

^ מחליש

פורסם

^^מחזק פי שניים = מחזק =תרגיל חשבון ;D

פורסם

הכי כיף לראות לילה לפני שאתה טס לאנשהו, ואז בטיסה, אם הסרט שמקרינים משעמם, אתה עובר על הרשימה שהכנת מראש בבית ועובר על כל הדברים שראית בתוכנית, ובמידת הצורך מבקש מהסטטיסים להודיע לך על כל דבר חשוד ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים