פורסם 2009 ביוני 216 שנים כמה זה רע מצידי, שכאשר שמעתי לראשונה על היעלמותו של המטוס הצרפתי,חשבתי'וואי זה יהיה פרק ממש מעניין וטוב ב"תעופה בחקירה"..'?
פורסם 2009 ביוני 216 שנים סלח לי על בורותי, על איזה מטוס אתה מדבר? (אני לא מרבה לראות טלויזיה/לגלוש באתרי חדשות)עריכה:http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/253849?זה תעופה בחקירה, ד"א, ולמה אתה נתקע על קטנות אח שלי? אמרת אז אמרת, זה לא אומר שאתה בן אדם רע או משהו כזה. הכל בסדר...גם לי קורה שאני שומע על משהו נורא שקרה ואני חושב דברים שאם אני אגיד אותם בקול יישלחו אותי דוך לאברבאנל, אבל זה הטבע האנושי ואם צצים לך דברים כאלה לראש זו לא אשמתך. כולנו בני אדם..
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר זה פשוט הלך מחשבה נורא קר ומוזר כזה...כמו "פיגוע באוטובוס בפקיסטן, 129 נוסעי האוטובוס נהרגו" ואתה חושב "איך לעזאזל שמים 129 אנשים באוטובוס אחד!?"
פורסם 2009 ביוני 316 שנים טבעי לחלוטיןקורא לי הרבה מקרים דומים כאלהכאילו קול אחר בא אלי ואני משתיק אותו מהר.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים רע מאוד אני מבין את השאלה אבל אתה לא שולט בזה לפעמים ומחשבות קופצות, רק אל תלך לאנוס את התרנגולת...
פורסם 2009 ביוני 316 שנים זה לא רע בכלל. אתה חושב ככה כי המוח לא מסוגל להתמודד עם מוות, אז הוא מביא רציונליזציות
פורסם 2009 ביוני 316 שנים אובדן גדול לתעשיית הפורנו, מיליוני בני-נוער חרמנים מרחבי העולם באבל לנוכח האסון הנורא שנפל עליהם.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים האמת מישהו יודע מה עלה בגורל המטוס הזה בכלל? פעם ראשונה ששמעתי על זה זה נשמע כמו סצינת פתיחה לסרט אסונות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.