עבור לתוכן

קניית מסך המיועד לתלייה בעזרת זרוע בגודל 24'' ובתקציב של 1600 שקלים

Featured Replies

פורסם

חריגה אפשרית - 100 שקלים לכל היותר

כטובה לחבר, מחפש מסך שמכיל את האפשרות לתלייה בזרוע או מתלה.

יחובר למערכת דיי חדשה (E8400\GTX260).

מן הסתם הפאנל יהיה TN יציאה DVI ייתרון ואם לא אז HDMI...

תודה.

פורסם

רוב מסכי הLCD היום תומכים בVESA שזה התקן שאתה צריך בשביל תליה על קיר

פורסם
  • מחבר

אוקי אז פשוט מסך איכותי במסגרת התקציב שיש לו את הVESA

פורסם

הסמסונג T240 יכול להתאים לך

פורסם

המון טעויות בת'רד אחד, להרבה מסכים כיום דווקא אין את התקן התלייה ובמיוחד ל-T240.

בין היחידים שכנראה נותרו אם ההתקן לתלייה הוא כנראה ה-2443, שמומלץ מאד ללא קשר.

פורסם

מודה בטעות... משום מה בחלק מהאתרים שהרצתי את הבדיקה הראו VESA

פורסם

המלצה חמה ממני על LG W2442PA .

מסך 24 פשווט מדהים וזול..

קניתי אותו לפני כמה חודשים מ-BUG וקיבלתי רמקולים של LG מתנה (בוא נגיד שהם סתם חמודים בשביל האח הקטן כמובן לא משהו מפוצץ)

למסך יש ארגונומיה מעולה , יש לו תקן VESA (אני חושב 100 ) , כיוונון גובה\TILT וגם PIVOT (אדיר אם אתה קורא טקסטים ואתרים כמו YNET .)

חוץ מאלו,הצבע טוב מאוד יחיסית לפאנל ,אין זליגות אור מיותרות ושחור הוא שחור .. לא כמו בהרבה מסכים אחרים .

יש לי אותו כבר כמה חודשים ובאמת שלא מצאתי משהו אחד גרוע בו (אוליי הדבר היחידי שאפשר לדבר עליו זה העיצוב,אבל גם אותו לעומת אנשים אחרים אני ממש אוהב..)

תתחדש :xyxthumbs:

עריכה- יש לו גם HDMI וגם DVI .. בנוסף יש DSUB אבל אני לא מאמין שתשמש בו ..

פורסם

נראה טוב מאד, אבל הוא בעל החסרון המרכזי מבחינתי לפחות של יחס של 16\9.

פורסם

המלצה חמה ממני על LG W2442PA .

מסך 24 פשווט מדהים וזול..

קניתי אותו לפני כמה חודשים מ-BUG וקיבלתי רמקולים של LG מתנה (בוא נגיד שהם סתם חמודים בשביל האח הקטן כמובן לא משהו מפוצץ)

למסך יש ארגונומיה מעולה , יש לו תקן VESA (אני חושב 100 ) , כיוונון גובה\TILT וגם PIVOT (אדיר אם אתה קורא טקסטים ואתרים כמו YNET .)

חוץ מאלו,הצבע טוב מאוד יחיסית לפאנל ,אין זליגות אור מיותרות ושחור הוא שחור .. לא כמו בהרבה מסכים אחרים .

יש לי אותו כבר כמה חודשים ובאמת שלא מצאתי משהו אחד גרוע בו (אוליי הדבר היחידי שאפשר לדבר עליו זה העיצוב,אבל גם אותו לעומת אנשים אחרים אני ממש אוהב..)

תתחדש :xyxthumbs:

עריכה- יש לו גם HDMI וגם DVI .. בנוסף יש DSUB אבל אני לא מאמין שתשמש בו ..

מסכים עם כל מילה, יש לי בדיוק את המסך הזה ופשוט אין בו חסרונות (חוץ מהכוונון גובה..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים