פורסם 2009 ביוני 216 שנים המחשב מחובר לטלויזיה וכל פעם שאני סוגר את המסך (מכסה) כבה התמונה בטלויזיה למרות שסימנתי שלא יעשה כלום כשהמכסה סגור.יש דרך לבטל את הפעולה של הכפתור הקטן הזה?
פורסם 2009 ביוני 216 שנים הטלוויזיה מוגדרת במצב CLONE (שכפול של מסך המחשב) או EXTENDED DESKTOP (הרחבה)?
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר EXTENDED DESKTOP מה שקורה בדיוק הוא שהמסך של הלפטופ כבה והמסך טלויזיה כבה לשניה ואז מקבל את הדסקטופ הראשי (שהיה בלפטופ)
פורסם 2009 ביוני 316 שנים אז זה ברור. כי כשהמסך של הנייד נכבה, ה-Windows חייב להציג את המסך הראשי איפשהו, אז הוא מציג אותו בטלוויזיה, שהיא המסך היחיד שעדיין מחובר.אני לא מכיר דרך לבטל את פעולת הכפתור (מעבר ללשבור אותו). אפשר פשוט לא לסגור את המסך עד הסוף.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר אבל סימנתי לא לעשות כלום כשאני סוגר..חשבתי לשבור אותו, כי היעוד הראשי של המחשב הוא הצגת סרטים.לפני זה היה לי נייד של IBM מחובר באותה צורה והיה בסדר.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים אבל סימנתי לא לעשות כלום כשאני סוגר..זה לא קשור. המסך עדיין נכבה. ה-Windows מזהה שיש לו רק מסך אחד מחובר, והופך אותו לראשי. ייתכן שבחלק מהניידים זה לא באמת מכבה את המסך אלא רק את התאורה, ואז בעצם המסך עדיין פעיל ו-Windows יכול להציג עליו משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.