פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים wwwaaazzaapp? יש לי שתי שאלות בקשר ל-AMD ו-OC. בבקשה תענו לי עליהם 1. איזה מעבד של AMD הכי טוב ל-OC החל מה +2500? 2. איך ה-2500 בישביל OC?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אני יודע שהבארטון 2500 עם סטפינג AQXDA הוא טוב לאוברקלוק.זה היחיד ששמעתי שהמליצו עליו פה בפורום בשביל ביצועים ואוברקלוק.באופן כללי בשביל לעשות אוברקלוק טוב לאיזשהו מעבד AMD אתה צריך גם שיהיה לו סטפינג מתאים
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים AQXDA זה סטפינג. סטפינגים שונים יפעלו שונה תחת אוברקלוק אבל לא יהיה הבדל ביצועים אם אין אוברקלוקותזמונים זה לזכרונות. ככל שהתזמונים יותר נמוכים הזכרונות פועלים יותר מהר
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר איזה סטפינג יש?ל-AMD ול-INTEL יש סטפינג שונים?איזה סטפינג הכי טובים?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים לבארטון יש גם את הAQXEA שגם הוא טוב לאוברקלוק. יש גם אחרים אבל לא ממליצים עליהם כי אין להם פוטנציאל אוברקלוק.לAMD וINTEL יש סטפינגים שונים מאוד.אצל אינטל בטח שמעת על מעבדי ה"C". זה הסטפינג החדש שלהם והוא משותף לכל המעעבדים החדשים שלהם מסוג פנטיום.לAMD יש הרבה סטפינגים שונים לכל מעבד וזה משתנה גם בסדרות השונות...
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר 1. לבארטון יש גם את הAQXEA שגם הוא טוב לאוברקלוק. יש גם אחרים אבל לא ממליצים עליהם כי אין להם פוטנציאל אוברקלוק.2. אצל אינטל בטח שמעת על מעבדי ה"C". זה הסטפינג החדש שלהם והוא משותף לכל המעעבדים החדשים שלהם מסוג פנטיום.לAMD יש הרבה סטפינגים שונים לכל מעבד וזה משתנה גם בסדרות השונות... 1. מה זאת אומרת שאין להם פוטנציאל? 2. אממ.. כן שמעתי עליהם... אני לא נוב בחומרה.. פשוט יש נושאים שבהם אני לא מבין כלום ולכן אני שואל אתכם.
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים "אין פטנציאל" זה אומר שלא תגיע איתם לאוברקלוק גבוהה.אבל אין הבדל בים הסטפינגים השונים אם אין אוברקלוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.