עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

EX58-UD5 VS EX58-UD4P + המלצה על זכרונות.

Featured Replies

פורסם

האם יש הבדל בין הלוחות ששוה להשקיע את ה100 שקל האלה תמורת הUD5?

UD4P:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2986

UD5:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2958

המעבד שישב הוא ה-920

כמו כן הייתי רוצה המלצה לזכרון בתקציב עד 500 ש"ח

עד עכשיו הייתי נעול על G.Skill - DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ CL9 , אבל הבנתי שעדיף לי להשקיע עכשיו במהירות על פני כמות שאותה תמיד אפשר יהיה להשלים. התזמונים של הסט לא משהו כמו כן הוא לא הכי מוצלח בשביל OC.

פורסם

מתוכנן OC אני מבין... נכון?

בכל מקרה.... ה-DFI X58-T3EH6 הרבההה יותר עדיף! עולה פחות והוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב מהגיגהבייט. בכל זאת... DFI

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5014

פורסם

OC ל-920? תשכח מתזמונים וממהירויות, קנה את הקיט הכי זול שתמצא ביחס של נפח לשקל.

פורסם

OC ל-920? תשכח מתזמונים וממהירויות

מבלי "לאנוס" את הדיון , אפשר לדעת למה?

מתוכנן OC אני מבין... נכון?

בכל מקרה.... ה-DFI X58-T3EH6 הרבההה יותר עדיף! עולה פחות והוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב מהגיגהבייט. בכל זאת... DFI

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5014

פשוט לא יאומן איך המחיר שלו צנח בגלל הדולר - עד לפני 3 שבועות הוא היה כמעט 1300 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל קצת חוות דעת על הDFI הזה? פעם ראשונה בחיים שאני שומע על החברה הזאת בכלל. ללא הOC הוא נחות מג'יגבייט?

!_Nike_! לא כ"כ הבנתי את התגובה שלך. למה אתה בתכוון?

תודה.

פורסם

אין ללוח של DFI שום חסרונות על פני שני הגיגהבייט שהבאת. אתה יכול רק לחסוך ותקבל יותר ביצועים.

על הפיצ'רים זהיים פחות או יותר... אתה שוב, אתה משלם פחות ומקבל יותר (מבחינת ה-OC אתה בטוח תקבל יותר).

אין הרבה מה להגיד עליו.... לוח אם. עם פיצ'רים זההים והוא אוברקלוקר מצויין.

פורסם

DFI היא אחת היצרניות האיכותיות שיש ללוחות אם ואהובה מאוד על אוברקלוקרים..

פורסם

!_Nike_! לא כ"כ הבנתי את התגובה שלך. למה אתה בתכוון?

תודה.

דיברתי על הזיכרונות.

מבלי "לאנוס" את הדיון , אפשר לדעת למה?

פשוט מאוד, עם קירור אוויר טוב ה-Core i7 920 לא דורש זיכרונות ולוח אם חזקים, 3.6-3.8 הן תוצאות סבירות-מכובדות בשביל המעבד הזה. אם מתוכנן שבירת שיאים וכל נקודה ב-3DMark/שנייה ב-Super PI חשובה אז הסיפור שונה לגמרי.

אין ללוח של DFI שום חסרונות על פני שני הגיגהבייט שהבאת. אתה יכול רק לחסוך ותקבל יותר ביצועים.

על הפיצ'רים זהיים פחות או יותר... אתה שוב, אתה משלם פחות ומקבל יותר (מבחינת ה-OC אתה בטוח תקבל יותר).

Wrong. אני לא אומר שהוא אוברקלוקר פחות טוב אבל בשביל i7 920 עם קירור אוויר הוא לא יתן לך שום דבר שה-Gigabyte לא יתן לו. אני מדגיש, אני לא אומר שהוא אינו עדיף, אני רק אומר שזה לא יתרון בשבילו וכי הוא לא יקבל יותר ביצועים/OC.

פורסם

Wrong. אני לא אומר שהוא אוברקלוקר פחות טוב אבל בשביל i7 920 עם קירור אוויר הוא לא יתן לך שום דבר שה-Gigabyte לא יתן לו. אני מדגיש, אני לא אומר שהוא אינו עדיף, אני רק אומר שזה לא יתרון בשבילו וכי הוא לא יקבל יותר ביצועים/OC.

ספציפית עם הDFI DK? או שבאופן כללי בגלל המעבד? הרי ככול שהלוחות האלה נחשבים יותר "יקרים" הם גם מגיעים עם יותר מייצבי מתח ודברים כאלה שאמורים לעזור בOC

פורסם

דיברתי על הזיכרונות.

פשוט מאוד, עם קירור אוויר טוב ה-Core i7 920 לא דורש זיכרונות ולוח אם חזקים, 3.6-3.8 הן תוצאות סבירות-מכובדות בשביל המעבד הזה. אם מתוכנן שבירת שיאים וכל נקודה ב-3DMark/שנייה ב-Super PI חשובה אז הסיפור שונה לגמרי.

^^מחזק :xyxthumbs:

את האמת זה היה קרוב לניחוש מה שאמרתי... ואני נוטה לחשוב שאתה צודק כי בכל זאת זה X58... ולכן הלוח יהיה אוברקלוקר מצויין בכל מקרה...

ולכן, אחרי הסקת מסקנה זו, אני ממליץ לך על הלוח הזה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4981

למרות שאם הייתי במקומך (ובעל צרכים כמו שלי) הייתי הולך על בטוח בקשר ל-OC, כי מה לעשות, אני מכור, ולוקח את ה-DFI. אני אומר זאת בגלל אותה מחשבה שהצגת הרגע, צצה גם לי כשהייתי צריך להחליף את הלוח אם התקול שלי (DFI X48 - אוברקלוקר חלומי) בגיגהבייט X48-DS5... שהתברר כאוברקלוקר דיי גרוע ובעל מתחים מאוד לא יציבים, שגרמו לי לעלות המתח מ-1.4 ל-1.44 באוברקלוק ל-Q6600@3.4GHZ.

אני ממליץ שתעשה חושבים ותגיע להחלטה הנכונה לגביך.

אני רוצה גם לציין שאם אתה לא כמוני, והאוברקלוק לא מאודד משמעותי בשבילך, וקח את ה-FOXCONN שזול בהרבה.

פורסם

גם עם P35/P43/P45 אפשר לקחת את ה-Q6600 ל-3.4Ghz.

ואלו ערכות שבבים שונות, על אחת פי כמה וכמה אם זו אותה ערכת שבבים. זה נכון שיש הבדלים, לכן אני אמרתי שאם מדובר באוברקלוק קיצוני ואם המשתמש מתכנן לשבור שיאים אז שישקיע גם בקירור יקר יותר (יותר חשוב מהלוח). לא רק שזו ערכת שבבים שמסוגלת לאוברקלוק מעולה כמו ה-X48/X38, גם בגלל שהיא נחשבת כ-Extreme אז היצרניות לא מזלזלות בחיבורים, פונקציות ורכיבים איכותיים ומרובים (מייצבי מתח, איכות קבלים וכו'..). אני עוד לא ראיתי לוח X58 שזלזלו במספר מייצבי המתח שלו או שמציג מפרט אשר שווה ערך לערכת שבבים אחרת מבית אינטל.

חוץ מזה, כל הנקודה שלי הייתה המעבד ולא הלוח, חפש ביקורות על המעבד (או ספציפית ביקורות אוברקלוק) ותראה שבאותן בדיקות עם קירור אוויר הגיעו לאותם תדרים אפילו שבכל ביקורת השתמשו בלוח אחר. הייתה אפילו ביקורת (אם תרצה אז אחפש לך) שדיברה ספציפית על מה דרוש בשביל אוברקלוק ל-i7 920, המסקנה הייתה שלא צריך הרבה - הזיכרונות הפשוטים והלוח המינימלי עושים את העבודה יפה מאוד.

נ.ב.- מחיר טוב ללוח של Foxconn. ;)

פורסם

שיכנעת אותי! :xyxthumbs:..... חלש אני...(סתם...)

אם כך, קח את ה-FOXCONN.... המחיר של ה-X58 ממש מתחיל להתקרב לשפויי ול-X48\X38....

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתם אומרים בעצם הוא שאין לוחות שהם לא טובים בשביל הI7. ככה שאם אני אחליט לעשות OC על לוח של 900 ש"ח ולוח של 1380 ש"ח כל הקטע הוא בקירור של המעבד והתוצאות הן (כמעט) אותן תוצאות אלא אם כן אני פריק של נקודות בודדות ב3DMARK. הבנתי נכון?

לגבי הFOXCONN, יש בוא אפשרות למערך SLI?

פורסם

אז מה שאתם אומרים בעצם הוא שאין לוחות שהם לא טובים בשביל הI7. ככה שאם אני אחליט לעשות OC על לוח של 900 ש"ח ולוח של 1380 ש"ח כל הקטע הוא בקירור של המעבד והתוצאות הן (כמעט) אותן תוצאות אלא אם כן אני פריק של נקודות בודדות ב3DMARK. הבנתי נכון?

לגבי הFOXCONN, יש בוא אפשרות למערך SLI?

עקרונית זה הרעיון , לגבי SLI אני לא בטוח

פורסם

איכזבת אותי מייק..... כן. אתה יכול לעשות SLI וגם CF. (רק אחד משניהם באותו הזמן כמובן...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.