פורסם 2009 ביוני 216 שנים לי זה התחבר. ולפי מה שאני רואה, זה אמור להתחבר גם לו.עריכה: או שלא...? אני עכשיו הסתכלתי מקרוב יותר, וזה נראה שיש לחיבור על הכרטיס רק שני פינים-אין הצגת RPM...(מוזר)אם כך, תחבר את המולקס (החיבור הלבן הגדול) ישירות לספק. אין אפשרות לחבר אותו ללוח.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר אין אפשרות לחבר את החיבור הקטן לכרטיס,נסיתי ואז נסיתי שוב אבל זה לא מתחבר, ההימור הטוב ביותר זה בכבל שצירפתי אך אני לא יודע מאיפה להשיג אותו
פורסם 2009 ביוני 216 שנים פותח התרד כמו שראית..אתה לא יכול לחבר לכרטיס המסך שכן יש לך רק שני פינים..מה שכן יש לך מתאם יועדי לזה.שמגיע עם הקירור עצמו..למה אתה לא משתמש בו ?
פורסם 2009 ביוני 216 שנים כי הוא לא רוצה לחבר לספק - הוא לא יראה RPM וגם הקירור יחסית ירעיש כי הוא יעבוד על מקסימום.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים הקירור הזה די שקט גם בMAX..בכל אופן אין לו ממש ברירה..שכן לחיבור שמגיע עם הכרטיס מסך אין מתאם יעודי..זה רק להכין אחד.. :-\
פורסם 2009 ביוני 216 שנים עם זה אני לא יכול להתווכח וגם לא ניסיתי.... : רק אמרתי מה הסיבה שלו. הקירור באמת לא כל כך מרעיש אפילו במקסימום אבל כשהוא לא במקסימום (65% לדוגמה) הוא מביא תוצאות מאוד דומות אבל הוא לגמריי חריש.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים בתור בעלים של TT אני יכול להעיד שאני לא שומע אותו גם על מקסימום. במיוחד אם המחשב שלך מחתח לשולחן או משהו שאתה לא תשמע אותו בכלל.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר בתור בעלים של TT אני יכול להעיד שאני לא שומע אותו גם על מקסימום. במיוחד אם המחשב שלך מחתח לשולחן או משהו שאתה לא תשמע אותו בכלל.אני רוצה להבין מה אתה מתכוון - לחבר את הכבל שיוצא מהצלעות למפצל ב 12V וממנו לחיבור חשמל רגיל של המחשב (4 פינים) ואז המאווררים שעל צלעות הקרור יעבדו ה 100% קבוע ? ועדיין אין לי אפשרות לשלוט או לבדוק את הסל"ד.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים בדיוק.אתה לא צריך לדעת RPM ולשלוט על המיהירות גם לא, הוא במילא יסתובב על 100% תמיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.