פורסם 2009 ביוני 216 שנים שלום חברים,יש לי לוח asus m2n-e והוספתי את ה Arctic Cooling Accelero Twin Turbo לכרטיס מסך,מתוך צלעות הקירור יוצאים 2 חוטיםת ראשון 4 פינים רחב והשני מולוקס 3 פינים ,בנוסף מסופק גם מפצל לחיבור לחשמל רגיל (4 פינים)שמתחבר על חיבור המולוקס ככה שנשאר לי רק חיבור מולוקס נקבה וחיבור 4 פינים רחב,אני זקוק לכבל המצורף על מנת לחבר את המאוורר בחיבור מולוקס נקבה וללוח לקריאת הסל"ד, איפה אני יכול למצוא כבל כזה?תודה מראש חברים [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 216 שנים לא הבנתי למה אתה לא מחבר אותו לחיבור שע"ג הכרטיס מחזק , ניתקת מאוורר מקורי מהכרטיס מסך , תחבר את הTT לאותו מקום שממנו ניתקת את המאוורר המקורי של הכרטיס
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר מחזק , ניתקת מאוורר מקורי מהכרטיס מסך , תחבר את הTT לאותו מקום שממנו ניתקת את המאוורר המקורי של הכרטיסאני לא יכול השתמשתי בחיבור הזה להתחבר למפצל וממנו לחשמל
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אני לא יכול השתמשתי בחיבור הזה להתחבר למפצל וממנו לחשמלהא?? אתה יכול להעלות תמונה של מה חיברת ולאן?
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר הא?? אתה יכול להעלות תמונה של מה חיברת ולאן?הוספתי תמונות , אולי עכשיו זה יותר מובן .תודה,
פורסם 2009 ביוני 216 שנים הוספתי תמונות , אולי עכשיו זה יותר מובן .תודה,בתמונה השנייה מתחת למאוורר השמאלי ישנו חיבור לבן עם פינים , אף אחד מהכבלים לא יכול להתחבר אליו?
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר בתמונה השנייה מתחת למאוורר השמאלי ישנו חיבור לבן עם פינים , אף אחד מהכבלים לא יכול להתחבר אליו?לא , לכן אני צריך את הכבל כמו בתמונה המצורפת ,צד אחד מולוקס וצד שני 3 פינים רחב של מאוורר
פורסם 2009 ביוני 216 שנים איזה כרטיס מסך זה?[/quote]|Gigabyte 8800 GTמוזר לי שלא קיבלת כבל אבל תבדוק את זה , אולי זה יתאים (אני לא בטוח שזה יתאים):http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302&PHPSESSID=ae1517c880816b945134b86bc4d3a56a
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.