עבור לתוכן

מסך לצורכי תלת מימד ופוסט-פרודקשן. האם יש צ&#1

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היות והתחום שלי הוא לא גרפיקה לצורכי דפוס, אלא עיצוב שבסופו של דבר רואים על מסכים (והמסכים של רובנו, לא מיועדים לגרפיקאיים).

האם יש לי צורך בכלל במסכים לגרפיקאים? מה זה יתרום לי? או שסתם אני מתבלבל ואין לי צורך בדבר כזה...

דבר נוסף, האם שווה להשקיע ב24'' או ש22'' מספיק וההפרש לא מהותי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

ובנוסף, במידה וכן - מה המסך המומלץ לטווחים של 22''? (מגבלת מחיר של עד 2000)

במידה ולא - גם אשמח להמלצה.

פורסם

ההפרש בא לידי ביטוי לא סתם בגודל אלה בשטח עבודה גדול יותר כתוצאה מהרזולוציה הגבוהה יותר, הייתי הולך על 24" לצרכי תוכנות תלת מימד שאוהבות שטח עבודה עוד ועוד.

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

נא להכניס את התקציב לכותרת.

השאלה שלי אינה נוגעת לתקציב, אלא לסוג המסך.

פורסם

ובנוסף, במידה וכן - מה המסך המומלץ לטווחים של 22''? (מגבלת מחיר של עד 2000)

במידה ולא - גם אשמח להמלצה.

אם אני יודע לקרוא, השאלה כן נוגעת לתקציב. ולמעשה בכל דיון שבו מבקשים המלצה, אנחנו דורשים שיכניסו תקציב בכותרת. זה מקל על אחרים לנווט בפורום.

אז בבקשה ממך.

פורסם

אם אתה מחפש מסך איכותי לגרפיקה ואיו לך הגבלות מבחינת תקציב, לך על סדרת הColorEdge של Eizo - זה ללכת על בטוח.

הרבה אנשי מקצוע שלא מספיק מרוצים ממסכים של Apple או Silicon Graphics מעדיפים את המסכים של Eizo או דגמים מקבילים של NEC מסדרת SpectraView2 או MultiSync90.

פורסם
  • מחבר

השאלה האם אני בכלל צריך להשקיע במסך כזה...

כלומר, האם זה נכון שכל הרעיון במסך כזה הוא שזה יתאים לצרכי של מעצבים לדפוס (ששם הצבעים שונים מצבעים שמוצגים במסכי מחשב סטנדרטיים)...

פורסם

זה כבר השיקול שלך. איכות המסך לא מתבטאת אך ורק בדיוק צבעים או זמן תגובה, אלה בשילוב של דיוק צבעים עם זווית ראייה ועם כל המאפיינים טכניים האחרים. הדגמים שהזכרתי הם לא מוצרי יוקרה (כמו טלפונים סלולריים מזהב ופלטינום בסגנון הNokia8080) אלה כלי עבודה מקצועיים לאנשי מקצוע שיש להם דרישות לרמה מסוימת של איכות ודיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים