עבור לתוכן

מחפש לפטופ לשימוש כללי, עד 3200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המשקל וחיי הסוללה לא משנים, הגודל רצוי 15.4" עד 16", שיריץ וינדוס וסרטי 720P עם אפשרות לשחק במשחקים לפני 2005 (Team Fortress 2+-).

חובה אחריות, רצוי שנתיים-שלוש ושתהיה מקלדת נוחה-יחסית.

עכשיו אני מודע שהבחירה בקטגוריה היא די גדולה אבל זה מה שתוקע אותי. יש כל כך הרבה ממה לבחור, אני צריך את עזרתכם לבחור במחשב נייד הכי מתאים ואיכותי בטווח המחיר. יש אפשרות לסטות מהמחיר ב 300 ש"ח בערך...

פורסם
  • מחבר

Bump...

מישהו יכול לתת כמה טיפים? ראיתי לפטופים של msi‏ ‏בתווך המחיר... מה אתם אומרים?

פורסם

Lenovo N500 יהיה בתקציב שלך. מגיע עם אחריות לשנה, ואפשר להרחיב ל-3 (עם חריגה מסוימת מהתקציב).

אין יותר מידי ניידים מומלצים בטווח המחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

נראה לא רע אבל אתה יכול להסביר כמו דווקא החברה הזאת, כשבמחיר מאוד דומה יש מחשב של msi‏ ‏עם חומרה שנראת מתקדמת יותר...

פורסם

נראה לא רע אבל אתה יכול להסביר כמו דווקא החברה הזאת, כשבמחיר מאוד דומה יש מחשב של msi‏ ‏עם חומרה שנראת מתקדמת יותר...

המחשבים של MSI לא מצטיינים באיכות בנייה, לעומת זאת המחשבים של לנובו ידועים במקלדות טובות.

בנוסף השירות של IBM לרוב מוערך יותר מאשר השירות של אייבורי...

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

להערכתך, ניתן לשחק במשחקים כמו tf2/hl2 על המחשב שהצעת לי ברזולוציה הטבעית של המסך באיכות ביצועים סבירה?

פורסם

צריך להספיק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ושאלה אחרונה... יש דגם ספציפי שאליו אתה מתכוון (ראיתי משהו 72g‏ ‏ו 78g‏ ‏וכו')?

פורסם

זה אותו מחשב, רק עם מפרט קצת שונה. תשווה את המפרטים, ותחליט מה מתאים לך מבחינת המחיר והחומרה.

פורסם
  • מחבר

הגעתי הביתה והתחלתי לחפש...

שני אלו חורגים מהתקציב אבל נראים לי מצויינים:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=726390

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717431

ממש קשה לי להחליט... מה יתן לי ביצועים יותר טובים במשחקים? אני מניח שאין לי צורך בכונן ממש גדול, יש לי מספיק מקום ב PC. ולגבי זיכרון, ב PC יש לי 1GB וזה מספיק בדרך כלל... :x

מה דעתך?

פורסם

אם אתה רוצה להשאיר פתח למשחקים חדשים יותר בשלב כלשהו - ללא ספק הדגם עם ה-T5800 ו-9300M GS.

זיכרון - צריך 2GB לפחות כדי לעבוד נורמלית עם Vista. עדיף 3GB, מה גם הזיכרון זול בימינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים