פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים קניתי לפני כמה זמן את ה ATP3 (שאגב אני מאוד מרוצה מהם).יש לי לוח אם לא חדש במיוחד, עם כרטיס קול די פשוט, השאלה שלי היא האם יש צורך לקנות כרטיס קול טוב יותר?האם אני ארגיש הבדל גדול באיכות ה sound?אני משתמש ברמקולים בשביל מוזיקה, משחקים וסרטים.
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר אתה לא רוצה לדעת...איזה משהו של IBM.. עזוב...אני אנסה למצוא איזה כרטיס קול יש...יש לי איזשהו: SoundMax Integrated Digital Audioהאם זה הכרטיס קול?האם הוא מספיק טוב?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אני לא חושב שיש סיבה להחליף אלא אם כן אתה צריך לעשות עריכה של סאונד או משהו כזה...
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר אני לא...לכן אני שואל.פשוט רציתי לדעת האם כרטיס הקול שלי חוסם את הרמקולים (ATP3)..
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אתה לא רוצה לדעת...איזה משהו של IBM.. עזוב...אני אנסה למצוא איזה כרטיס קול יש...יש לי איזשהו: SoundMax Integrated Digital Audioהאם זה הכרטיס קול?האם הוא מספיק טוב?מכיר לצערי את הכרטיס... היה לי אחד.....אם יש לך כרטיס אחר דוגמת כרטיס לייב או פורטיסימו להשאיל מחבר תשאיל ותחבר אצלך לבדוק.אם תראה שאתה שומע ואוהב את ההבדל תקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.