פורסם 2009 ביוני 116 שנים את התמונות צילמתי בחודש מרץ שהלכתי לנסות לצלם קצת אקשן בדאון היל שבצוק מנרה. Camera: Nikon D80 Exposure: 0.008 sec (1/125) Aperture: f/4.0 Focal Length: 18 mm ISO Speed: 250 Exposure Bias: 0 EV Camera: Nikon D80 Exposure: 0.008 sec (1/125) Aperture: f/4.0 Focal Length: 28 mm ISO Speed: 250 Exposure Bias: 0 EV Camera: Nikon D80 Exposure: 0.004 sec (1/250) Aperture: f/2.8 Focal Length: 170 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV תגובות
פורסם 2009 ביוני 216 שנים סט טובהראשונה פאנינג מצוייןבשניה חבל שהקסדה נחתחההשלישית הכי טובה בעני אחלה מבט יופי של ניתור ופוקוס מדויקעל המסך שלי נראה מעט דהויוחסר קונטרסט הייה יכל לצאת אפילו יותר טובבעזר פלאש או שניים
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מאוד יפה ומאוד מרשים כי אני חובב אופניים ופעם גם כן קצת רכבתי. יצא מאוד מרשים ויכל להישתפר החדות באובייקט של הרוכב אבל המהירות בה הרוכבים טסים על ההר זה מטורף וקשה מאוד לתפוס את זה ולכן זה מאוד מרשים. מה שהציק לי בעין זה שהאובייקט לא ממורכז ומופיע במרכז עם מעט רקע מכל כייוון או שהתמונה צולמה "במהירות" תרתי משמע וזה קצת מאכזב. בסופו של דבר מאוד יפה ומרתק! נ.ב- היה איזה תחרות מיוחדת או שסתם אלו חברים שלך שהחליטו לרדת ת'הר באיזו שבת טובה?
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר לא תחרות או מהשהו איך שאני הבנתי בידיוק באותו זמן הייתה תחרות במקום אחר אבל..מה שכן הרבה מאוד רוכבים מגיעים בימי שישי\שבת לצוק מנרה לעשות דאון היל. למי שבאזור ממליץ מאוד לבוא לצלם !
פורסם 2009 ביוני 316 שנים בלי קשר האתר שם והרכבל אחלה של מקום לצפונים שבינינו וסתם לאנשים שרוצים לעשות טיול נחמד. נ.ב- תמיד אפשר לעשות שלום "לחברים" ממול הגדר ולברך אותם ב-אהלן ווסהלן..
פורסם 2009 ביוני 316 שנים תמונות שלא יביישו אף מגזין אופניים!ח"ח!איה באסה שמנרה זה 5 שעות נסיעה ואין לי דלקן אחרת גם אני הייתי שם כל סופ"ש :\.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.