עבור לתוכן

שאלה על gtx295

Featured Replies

פורסם

הבנתי שזה הכל זה עובד בSLI ולפעמים יהיו לו בעיות זיהוי ורק ליבה אחת תעבוד, זה נכון?

ובקשר לVSYNC, מה זה נכון שהוא לא עובד בSLI? במיוחד כשמפעילים triple buffering?

תודה לעונים

פורסם
  • מחבר

הקפצה אחרי יותר מ24 שעות

פורסם

במידה והמשחק לא תומך ב SLI אתה תעבוד על ליבה אחת, מה שלא גרוע במיוחד... הביצועים יהיו משהו כמו GTX275 מוחלש קצת...

אבל היום כל משחק חדש שיוצא תומך ב CF/ SLI...

פורסם
  • מחבר

זהו אז חשבתי קצת על העניין ואמרתי למה בכלל אני צריך להסתבך עם הגדרות SLI כל פעם שאיזה משחק יעשה בעיות ואולי עדיף כבר לקחת כרטיס עם ליבה אחת ופשוט לא להפעיל AA

אצלי הכי חשוב שההגדרות הכלליות אפקטים וה anisotropic filtering יהיו על גבוה, מצידי שהדמויות יהיו ריבועים

זה וגם שהמשחק לא ירד מ60 FPS, תאמינו לי אני משחק ב star wars galaxies כרגע שהוא משחק שהיוצרים הגבילו אותו לפני כמה שנים ל30FPS כדי שהמשחק ישתמש בפחות bandwidth ויפתור את הלאגים שנגרמים בגלל המנוע הדפוק והכושל שלהם

רציתי לציין לאלה שבדרך כלל נכנסים לדיון ואומרים ,בטח עוד אחד עם רזולוציה של 1280X1024 למה הוא צריך את זה?

אז יש לי מסך 24 אינץ' עם רזולוציה של 1920x1200 ול1900XT הישן שלי מאוד קשה להחזיק אותה ובגלל זה אני לא משחק בכלל במשחקים חדשים וזה למה אני צריך משהו שמסוגל להתמודד עם רזולוציה כזאת

פורסם

אוקיי, אז זה הזמן להוסיף תקציב לכותרת :)

ה X19XX שלך רחוק מאוד בביצועים מכרטיסי חד ליבה חדישים... לרזולוציה שלך GTX260 / HD4870 יעשו את העבודה...

הקפיצה בביצועים תהיה אדירה... כמובן ששאר המפרט אחראי גם הוא לתמונה הכוללת ;)

פורסם
  • מחבר

לא כל כך משנה כי אני מתכוון להביא כזה במחשב שכבר חדש

פשוט בבנצ'מרקים מסוימים ראיתי שהכרטיסים האלה נפלו ברזולוציה שלי מתחת ל60 FPS ושאר המפרט שלהם היה די HIGH END

פורסם

גם 4890 ב CF יכולים ליפול מתחת ל 60 FPS בנקודות מסויימות... אין מה לעשות....

ברזולוציה שלך הכרטיס הכי מתאים זה HD4870 / GTX 260 עם יתרון ל 4870...

http://hwzone.co.il/reviews/gtx285/

השוואה שכוללת את הרזולוציה שאתה מבקש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים