עבור לתוכן

איזו אפשרות טובה יותר ? (sony ? jamo ? ATP3?)

Featured Replies

פורסם

שמעתי ב ACE את המערכת הזאת :

http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=790

ולמרות גודלה הענקי של ACE המערכת נשמעה טוב בכל החנות דיי אהבתי את איך שהיא משמיעה ...

השאלה שלי היא מה כדאי יותר לקנות את המערכת הזאת או את ה JAMO :

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-410&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8&aff=zap

או ה ATP 3 או ה 4 כי כמו שהבנתי יש עכשיו רק את ה 4 .

על תתחשבו במחיר אלא מי יתן האיכות הכי טובה במשמיעת שירים בלבד. אגב אם למישהו יש אצע טובה יותר היא תתקבל בברכה .

נ.ב הרמוקלים ישולבו עם כרטיס קול בינוני מינוס VIBRA 128 .

תודה מראש 8).

פורסם

ATP3 ולמה לעזאזל כזה כרטיס קול ?!

פורסם

ATP3 .. ואם עוד לא קנית את הכרטיס קול (הבאמת בינוי מינוס) אני ממליץ לך לחשוב על הפוטיסימו של הרקולס.

שכן רמקולים כאלו יהיו בזבוז מוחלט עם כרטיס כזה.

פורסם

לרמקולים אתה תאלץ לצרף מגבר.

מערכת 4.1 אין לה טעם במוסיקה כי הכל זה סטריאו.

נשארת עם ATP3 לדעתי.

אגב קניתי אותם לא מזמן ואם אתה יכול להגיע לפ"ת יש ב450 ש"ח

פורסם
  • מחבר

הם ישמעו טוב יותר מה JAMO האלה ומערכת של סוני ?

פורסם

אמרתי כבר שבשביל הרמקולים תצטרך עוד מגבר וזה יוצא הרבה יותר יקר....בכסף שיצא אתה יכול לקנות כבר AD880

פורסם
  • מחבר

אמרתי שהמחיר לא כזה חשוב אני יכול להשיג מגבר סביר במחיר קטן מה שחשוב זה מה ישמע טוב יותר בס-ט-ר-י-ו .

פורסם

אז הייתי אומר שתלך על המערכת של SONY, כי יש לך שם אפקטים והגברת באס ומן הסתם רמקולים דיי טובים שעולים על רמקולים של מחשב..

פורסם
  • מחבר

על רמקולים למחשב כמו ה ATP4 גם כן ? (מה שחשוב שיהיה לי סטריו טוב)

פורסם

עם כרטיס כמו שלך אין לך מה לעשות עם ATP4..

אתה תשמע בכל מצב סטריאו.

עדיף שתיקח את המערכת של סוני.. (או אחת מהמערכות ששלחתי לך בICQ.. ;) )

פורסם

לא ממליץ על הסוני, יש לי את הMHCRG-60 שזה הדגם הכי גבוה בסדרה ויחסית למחיר שלה שמאוד גבוה (אבל קניתי במכרז אש שילמתי רק 1900) היא לא ממש טובה.

כשאתה משלם על סוני אתה משלם על המותג.

לך על הATP3 גם יש לך סאב, שיורד הרבה יותר נמוך מהרמקולים של המערכת הזאת.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה ... עזבו שניה את ההגברה איזה רמקולים ישמעו יותר טוב עם הגברה זהה ? נגיד ואני מחבר רק את הרמקולים של סוני ללא המערכת למחשב ואת הרמקולים של ג'אמו ואת הרקמולים של אלטק מי מהם ישמע טוב יותר שההגברה באה רק מהכרטיס קול ? (הכוונה לרמקולים) ?

אם אצל סוני אני משלם על המותג ולא על האיכות אז אצל איזו חברה אני משלם על איכות ולא על מותג ? (שוב אני אומר שאני דיי אהבתי את המערכת של סוני באיך שהיא נשמעת).

פורסם

אתה לא יכול לחבר את הג'מו בלי מגבר! אתה פשוט לא תשמע כלום.

הג'מו זה לא רמקול של מחשב אלא רמקול אמיתי שחייב הגברה, ואני לא מתכוון חייב בשביל איכות אלא חייב בשביל לפעול.

איזה חברות אתה לא משלם על איכות? יש המון.

יותר טוב שתיתן את התקציב (בערך 2000 לפי המחיר של המערכת לא?) ואת המטרות (סטריאו בעיקרון לא?)

פורסם
  • מחבר

סטריו בעיקר ! כן בערך 2000 ואם שווה להוסיף בשביל משהו טוב יותר אני אוסיף . לגבי המגבר אני יכול למצוא משהו ישן בסכום כסף סימלי של 100 - 200 שח . ולמה אי אפשר להפעיל את הג'אמו ?? אין לו כניסה להכרטיס קול ? אז תמיד אפשר להחליף לאחת שמתאימה לא ?

טוב אז נגיד שקניתי את מערכת הסוני אני מקווה שלפחות אליה אפשר לחבר את הג'אמו נכון ? אז מה ישמע טוב יותר הרמקולים של סוני מחוברים למערכת של סוני או הרמקולים של ג'אמו מחוברים למערכת של סוני ? (סתם דוגמה )

אם לא הבנתם מה אני רוצה זה לדעת איזה רמקולים בן שולשת האפשרויות ישמעו הכי טוב .

פורסם

אתה תוכל לחבר את הג'מו לכרטיס קול אבל לא תמשע כלום.

הם רמקולים שזקוקים למגבר, ככה שאתה מגבר את מחבר לכרטיס קול ואת הרמקולים למגבר.

מבין כל האפשרויות שנתת, זאת הכי טובה אבל לדעתי לך על מדפיים איכותיים וחפש מגבר יד שניה איכותי לא פחות עד 500 שקל.

אני אביא לך מאוחר יותר כמה דגמים של רמקולים להסתכל עליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים