עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כמה שאלות בקשר לרסיבר שמחובר למחשב

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי רסיבר שמחובר למחשב בחיבור אנאלוגי, ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים בתור MAIN SPEAKERS

ועוד שניים שסתם לקחתי לניסוי מאח שלי וחיברתי ל-CENTER

חוץ מזה מחוברים לי 2 רמקולים רגילים למחשב גם כן בחיבור אנאלוגי

זאת תמונה של הלוח אם מאחורה עם הכניסות - http://img13.imageshack.us/img13/5496/30600108.jpg

ליד כל כניסה עם צבע שונה רשום למה היא נועדה?(אפור - SIDE שחור-REAR כתום-CENTER/SUB ירוק - OUT)

אבל לא נראה לי שזה ממש משנה כי ניסיתי לחבר לכולם ובכולם אותו דבר, רק צריך להגדיר אותם שיהיו הרמקולים שמקדימה... אני מניח זה לאנשים שקונים הרבה רמקולים ורוצים לראות סרטים בסראונד מול המחשב.

בכל מקרה, לכן שני הרמקולים הרגילים מחוברים לכניסה השחורה, והרסיבר לירוקה (משום מה כשהרסיבר מחובר לאחד אחר לא שומעים בו טוב, ויש רעשים מוזרים כאלה, אז אין ברירה אלא לחבר אותו ל-OUT)

הנה תמונה של הרסיבר מאחורה - http://img13.imageshack.us/img13/2215/dddddddddddddddddddxgf.jpg

אחרי קריאה מרובה של מדריכים על אודיו ורמקולים ועכשיו כשאני כבר מבין בזה קצת יותר, איך זה שיש 2 מקומות (2 כניסות שחורות ו-2 אדומות) לרמקולים שהם MAIN SPEAKERS ? במערכות קולנוע ביתיות יש הרי רק 2 רמקולים קדמיים, חוץ מצרכי מוזיקה אני לפעמים רואה סרטים ב-HD שיש בהם כמה ערוצים, זה עושה כבייכול שכל ה-4 הם קדמיים, אני לא רוצה שזה יהיה ככה, ואני מסתבך קצת עם ההגדרות במחשב..

עוד בעיה מוזרה זה שהחיבור לCENTER ברסיבר הוא עם 2 שחורים ו2 אדומים, אז אני נאלץ לחבר את 2 הרמקולים שלקחתי מאח שלי לשמה ואז נוצר מצב ששתי הרמקולים האלה הם CENTER \= ולא נראה לי שזה אמור להיות ככה.. וכשאני מחבר רק אחד מהם אז לא שומעים כמו שצריך.

קיצר אחרי החפירה הזאת חח אני מדי פעם רואה סרטים ורוצה ש2 רמקולים מהרסיבר יהיו הקדמיים , 2 אחוריים , עוד אחד או שניים לסנטר ואלה שמחוברים ישר למחשב יהיו עוד אפקטים... איך אני עושה את זה?

פורסם
  • מחבר

הקפצה .. חח יש מישהו שיכול לענות לי לפחות על חלק מהשאלות ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.