עבור לתוכן

מחשב ב-5500 ש"ח, תגידו מה דעתכם

Featured Replies

פורסם

קבל את הסכמתי. המערכת של avinos תתן לך ביצועים הרבה יותר טובים מאשר של כל המערכות האלו והמסך מצויין !

פורסם
  • מחבר

ואללה נשמע פצצה,

אבל זה בלי צורב, ובלי סורק.

ואני לא צריך רמקולים ומודם.

נראה לי שאני ילך על שילוב של avinos ומנטלי.

תודה !

פורסם

אני לא טענתי בשום מקום שעליך לאהוב מסכי TRINITRON אך העובדה כי הינך ספציפית לא אוהב את השפופרת הזו ועקב זאת אתה טוען שאינו מסך מספיק טוב היא הולכת שולל של משתמשים אחרים אשר אולי יאהבו את המסך אך עקב החלטתך כי אינו מספיק טוב ירתעו מקנייתו.

אז אסור לך לטעון שה-FLATRON היא זבל של שפופרת, כי זה מרתיע אנשים מלקנות אותה...

פורסם

Storm1, אני חייב לחלוק עליך בדבר מסוים, ולהסכים איתך בשני :)

לא כולם יכולים להרשות לעצמם לקנות מסך בסכום שמתקרב ל-2K, לא לכולם יש את האפשרות לקנות P95F+ או F900P.

למי שאין תקציב מספיק גדול, מסכי Value או Low End אם תרצה לקרוא להם כך, עושים את העבודה מצוין. לי היה תקציב דומה לזה של באזוקה ג'ו, אבל אני לי איכות המחשב הייתה חשובה יותר מהמסך. קניתי Mag 996PF שהוא מסך 19" לא מהאיכותיים ביותר... זה לא F900P או P95F+ או 959NF, אבל זה מסך סביר בהחלט שמספק אותי מאוד - עושה 1600X1200@75Hz ועושה ת'עבודה. לי (ולעוד הרבה אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם את ההכי יקר) זה מספיק!

מצד שני, בויכוח לא כ"כ קשור שלך ושל מנטאלי, אני חייב להסכים איתך. אין, פשוט אין על שפורפרות Flatron ! יש לי ניסיון עם אחד כזה (775FT) והוא מעולה! איכות חבל"ז...

וגם ראיתי Diamontron... לא התלהבתי בכלל! אם אתה ממש פדאנטי, אתה תשים לב תמיד לריצודים קלים במרכז המסך (והמסך היה תקין לחלוטין) .

בכל אופן, בנוגע למפרט של בזוקה.

תוכל להסתפק ב- AeroCool Golden Crown שעולה 20 ש"ח פחות, אך אם אתה לא מתכנן OC, תוכל לחסוך עוד סכום משמעותי יותר ולקחת Volcano 6CU שעולה 60 ש"ח ומציג ביצועים די טובים (אם כי ל-OC הוא לא הכי מומלץ) .

אם אתה ממש חייב VIVO, אז הכרטיס מסך בסדר. ברור שאפשר להוסיף עוד 200 ש"ח ולקנות Leadtek TI4200 VIVO, אבל זה לא נכנס בתקציב.

המסך, כפי שאמרתי את דעתי על המסכים הללו, לא רע בכלל ויעשה ת'עבודה בצורה טובה מאוד.

מארז בוחרים לפי טיבו של המארז, ולא יופיו החיצוני! למדתי זאת על בשרי! קנה לך מארז איכותי... משהו כמו Comppucase 6A19 (בתוספת של 50 ש"ח בלבד מהזבל שלקחת), תוסיף לו מאוורר ג'נרי אחד ויהיה לך בונבון של מארז עם קירור לא רע בכלל.

לגבי סורק - לא מבין בתחום.

לגבי הלוח - יש לי את הלוח הזה והוא מעולה, אך אם אין צורך ביציאת FireWire וכרטיס קול SoundStorm, אפשר לחסוך 100 ש"ח ולקנות את NF7 הרגיל.

בכסף שנחסך חייב, אבל ממש חייב להוסיף עוד סטיק של 256MB (או שבמקום זה לקחת סטיק אחד של 512MB) . זה מההבדלים הכי מורגשים שיש במחשב...! אפילו סתם באינטרנט ובעריכת מוזיקה אתה תרגיש הבדל גדול. שלא נדבר על ההבדל שתרגיש במשחקים...

פורסם

אוקי , קודם כל, בקשר למסכי Low-End:

אף אחד לא ביקש ממנו לקנות מסך פלזמה, אבל זה ממש לא כדאי לקנות מסך 19 אינץ' ב-1300 שקל, כי הוא זבל! בתקציב של 1300 שקל אפשר לקנות מסך 17 אינץ' מעולה!אז אני לא מבין את הבנאדם!הוא אמר שהוא חייב מסך 19 אינץ',ולא הסביר למה. אם הוא לא יכול להוסיף לפחות 300 ג'ובות, אז עדיף שיקח מסך 17 אינץ' בתקציב הזה.

בקשר לשפופרת:

עכשיו אני יכול לפרוק את זעמי :charming:...*צונזר* סוף סוף מישהו מסכים איתי :pissed:!סוף סוף אני מוצא מישהו שאוהב את שפופרת ה-FLATRON :smiley4:

The Shark, האם תתחתני איתי ;D?

חחחח לא סתם סתם...

הנה אחד שמסכים איתי סוף סוף שמסכי LG הם מסכים מעולים!תגיד לי, מה אתה לא אוהב בטרינטירון ודאימונדטרון?אני לא אוהב את הטרינטירון כי הצבעים כהים מדי, אבל אף פעם לא ראיתי DAIMONDTRON,אז מה דעתך?

פורסם

קבל את הסכמתי. המערכת של avinos תתן לך ביצועים הרבה יותר טובים מאשר של כל המערכות האלו והמסך מצויין !

ברור שהמערכת הזו תתן ביצועים טובים יותר שכן היא לא כוללת סורק והמסך נחות יותר מה-VIEWSONIC.

אז אסור לך לטעון שה-FLATRON היא זבל של שפופרת, כי זה מרתיע אנשים מלקנות אותה...

אף פעם לא טענתי שזו זבל של שפופרת אלא שיש שפופרות טובות יותר. אל תסלף את דבריי.

לא כולם יכולים להרשות לעצמם לקנות מסך בסכום שמתקרב ל-2K, לא לכולם יש את האפשרות לקנות P95F+ או F900P.

למי שאין תקציב מספיק גדול, מסכי Value או Low End אם תרצה לקרוא להם כך, עושים את העבודה מצוין. לי היה תקציב דומה לזה של באזוקה ג'ו, אבל אני לי איכות המחשב הייתה חשובה יותר מהמסך. קניתי Mag 996PF שהוא מסך 19" לא מהאיכותיים ביותר... זה לא F900P או P95F+ או 959NF, אבל זה מסך סביר בהחלט שמספק אותי מאוד - עושה 1600X1200@75Hz ועושה ת'עבודה. לי (ולעוד הרבה אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם את ההכי יקר) זה מספיק!

מצד שני, בויכוח לא כ"כ קשור שלך ושל מנטאלי, אני חייב להסכים איתך. אין, פשוט אין על שפורפרות Flatron ! יש לי ניסיון עם אחד כזה (775FT) והוא מעולה! איכות חבל"ז...

במידה ואין לך סטנדרטים בנוגע למסכים אתה יכול לקחת מסך PROVIEW 19" ב-900 ש"ח ולסגור עניין. החוכמה היא לקנות מסך שייתן לך את יחס הביצועים הגבוה ביותר יחסית למחירו וה-MAG אינו נכנס לקטגוריה הזו. אין זו חוכמה לקנות את מסך ה-19 הראשון שמצליח להיכנס לתקציב נמוך כזה. אותו הדבר תקף לגבי טלוויזיות ומכוניות. אתה יכול לקחת מכונית/טלווזיה יותר גדולה במחיר נמוך ולקבל ביצועים די פושרים/גרועים או לקחת מכונית/טלווזיה יותר קוטנה ולהנות מביצועים טובים ומהנים יותר. שוב, במידה ואין סטנדרטים, תקנה איזה טלוויזית ASTRA 40 אינץ'/סיטרואן סאקסו עם 58 כוחות סוס במחיר זול ותהיה מבסוט עד הגג.

פורסם

אתה מדבר שטויות...

אני רציתי מסך 19", לא היה לי מספיק כסך למסך High-End, קניתי מסך ב-1,200 ואני מרוצה. הנתונים שלו הם כמו של LG F900B, אך ברור לי שזאת לא אותו איכות.

מה לא ברור פה? הבחור רצה מסך 19" (כנראה שהגודל חשוב לו, כמו שהיה חשוב לי) והוא גם רצה מחשב טוב, הכל בתקציב לא בשמיים - לא הולך ביחד! מה לעשות.. לזבל לו ת'שכל שיקנה מסך 17" ?? לא! להמליץ לו על מסך Value שיכנס בתקציב... ה-CTX הוא בהחלט אחד כזה.

פורסם

מסך ה-VALUE ל-19" הוא ה-P90 של VIEWSONIC שלמרות מחירו הזול יחסית (1,800 ש"ח) הוא נחשב למסך מעולה, כאשר המסכים המעולים בקטגוריה הזו עולים מעל 2,000 ש"ח. מסך לא רע במחיר סביר יהיה ה-G90 של VIEWSONIC שעולה קצת פחות מ-1,600 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה,

הסתכלתי על המסך 19'' של CTX וראיתי שהקדימה שלו שטוח, אבל אם מסתכלים טוב בפנים רואים

שיש עוד זכוכית בפנים שהיא לא שטוחה ?!

לזה אתם קוראים Value ?

(ה-Flatron שלהם עולה כ-1800 ש"ח, וזה 500 ש"ח הפרש)

ודרך-אגב,

אני רואה שכולכם נעולים על המארז 6A19

אני רוצה מארז יפה, והמארז הזה ממש מכוער,

למה אתם חושבים שהמארז שהצעתי לא טוב ?

בלוח אם אני לא יכול לחסוך כי ה-Sound חשוב לי, וגם אני רוצה שיהיה לי FireWire לחיבור מצלמת וידאו דיגיטלית בעתיד.

לגבי הכרטיס מסך, אני יחשוב על TI4200 עם VIVO

מישהו פה הקליט תכנית טליוזיה דרך כרטיס מסך עם VIVO ויצא לו איכות טובה ?

פורסם

למה אתם חושבים שהמארז שהצעתי לא טוב ?

כי הוא קטן, צפוף, אטום והספק בו ג'נרי (אם כי על זה אפשר להתגבר) .

אל תעשה את הטעות הזאת... קנה מארז כמו 6A19 כי הוא איכותי, בעל מגוון פיצ'רים ויש בו ספק כוח מעולה.

פורסם

ה-6A19 גם לא כזה מכוער..

הוא מארז מאוד חכם בסה"כ.

אם אתה באמת רוצה משהו יפה, תעשה לו מודינג בעצמך עם הזמן.. ;)

אל תצפה לאיכות הקלטה טובה מ-VIVO של כרטיסי מסך, על כל סוגיהם, לא מאמין שתמצא כזה.

פורסם
  • מחבר

biodome תודה על התגובה על ה-VIVO, עכשיו אני יחשוב פעמיים אם לקנות כרטיס מסך עם VIVO

לגבי המארז, אז המארז דווקא די מאוורר, חוץ מהמאורר בספק, על המעבד ועל הכרטיס מסך,

יש עוד מאורר על דלת המארז (שמוציאה את החום החוצה), ועוד מאורר (שאני שם) ליד ה-HD.

פורסם

זה לא משנה!אסור לקנות מארז ג'נרי!זה חוק ברזל! אם אתה עובר עליו,אתה מסתכן, לא חבל לך? אני אומר לך,קח מארז איכותי כמו ה-6A19, ותעשה לו מודינג איך שבא לך, העיקר שלא יהיה לך מארז ג'נרי!

פורסם
  • מחבר

OK, תודה לכולכם 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים