פורסם 2009 ביוני 116 שנים שלוםהיה לי כרטיס 4870 שהתקלקל ונתתי אותו לאחריות ובינתיים עבדתי עם כרטיס אחר של nvidiaיש לי XP ווינדוס 7 מותקנים בdual boot. בזמן שהכרטיס היה באחריות, לא הפעלתי בכלל את 7.כעת הכרטיס חזר - נראה לי אחד חדש. שמתי במחשב והפעלתי את וינדוס 7 - הוינדוס הגיע למסך שבו רשום windows is starting ואז נהיה מסך שחור וריסטרט.safe mode עובד כמו שצריך.החלטתי לנסות את xp, מכיוון שהיו דרייברים של nvidia, אז הוא עבד. הסרתי את הדרייברים של nvidia והפעלתי מחדש. לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של ati 9.4 והפעלתי מחדש שוב. בעלייה XP קרס בדיוק באותה דרך כמו 7.האם הכרטיס שלי תקול?תודה לעוזרים
פורסם 2009 ביוני 116 שנים לא בטוח, יש התנגשות דרייברים של NVIDIA ,תסיר אותם לגמריי ואז תתקין את קטאליסט 9.5 שתוריד מהאינטרנט.בהצלחהוכל זאת במידה שבאמת קיבלתה אחר תקין.רוני
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר אני כבר החלפתי את אותם דרייברים בעבר עם אותם כרטיסים והכל עבד טוב +בוינדוס 7 מעולם לא התקנתי דרייברים של nvidia.אחרי נסיונות כושלים לסדר את הבעיה, החלטתי להחזיר את הכרטיס לחנות שהם יתעסקו בזה.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים פירמוט פותר הכל ... אבל זה לא חוכמה לבדוק עם WIN 7 כי הרי זה בטא וכמעט בטוח שיהיה עם זה בעיותהאם פירמטה לפני התקנת ה XP ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.