פורסם 2009 ביוני 116 שנים את מתכוונת לקופסה, או למה שבפנים?כי בפנים יש כרית מתכת שמוכרים בכל סופר בכמה שקלים. קוראים לזה ברזלית, או "ננס".
פורסם 2009 ביוני 116 שנים אני קניתי אחד כזה (קצת שונה למעשה, יותר יפה) שאפילו מתאים בדיוק לגודל של המקום לספוג בתחנת הלחמה שלי (FX951 של הקו) ב-35 שקלים בהר ציון.Anatoli.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחזק מה שנאמר - הברזלית לבדה עושה עבודה מעולה, ואין שום סיבה לקנות גם את ה"גליל" הזה..אני עובד עם הברזלית שנים ( כן.. שנים), ואני לא מוצא לה תחליף ראוי..
פורסם 2009 ביוני 116 שנים כנ"ל. גם אני משתמש בברזלית ללא המתקןהרבה יותר יעיל מהספוג בכל מקרה לפי דעתי.גם מנקה את הראש וגם מצפה אותו בשכבה דקה של בדיל.
פורסם 2009 ביוני 416 שנים מחבר אני בניתי את הסטנד הזה לבד מאריזה של דאודורנט קרליין, ושייפתי עם נייר מיים 400 עד שכל הצבע ירד. מלאתי אותו בברים והרבה ג'נק כבד עד חצי הגובה, הכנסתי את הברזלית בלחץ וסידרתי יפה. וזהו.
פורסם 2009 ביוני 416 שנים רעיון נחמד מה שעשית ויצא גם יפה אני אישית לקחתי פחית XL, חתכתי למידה הרצויה ושמתי את הברזלית בפנים גם קל לעשיה וגם פרקטי
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מחבר הרעיון עם הפחית של XL הוא נחמד אבל הפית נמעכת מהר, ואני אוהבת את הברזלית כמה שיותר דחוסה.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים קיצור, קפצי לחנות אלקטרוניקה ותיקני אחד שיתאים לך. אני לדוגמא בחרתי אחד שהתאים לי בדיוק למקום שהיה מיועד לספוג בתחנת הלחמה: האחד הזה עלה לי 35 או 40 שקל באלקטרוניקה הר ציון. Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.