עבור לתוכן

וינדוס 7 משמינה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כשיצאה הבטא 7100 נחפזתי להתקינה על הנטבוק שלי (1000HA) בשביל התנסות על מחיצה נפרדת לצד אקס פי, על פי המלצות שקראתי באתרים שונים נתתי לוינדוס 7- 17 ג'יגה מתוך הנחה שזה יספיק. כמו כן אני עובד בשיטת מחיצת מידע עיקרית (של 100 ג'יגה) ומחיצות שמכילות מערכות הפעלה שונות (אקס פי לינוקס וינ 7 וכ"ו).

לאחר ההתקנה והשיפצור (התקנת כל התוכנות שלי) המערכת לקחה 7 ג'יגה, כמו שנאמר שתיקח בפורומים שונים. מאז, נראה שהיא משמינה ומשמינה עד שיום היא הגיעה לגדלים של 16.5 ג'יגה, יותר מפי 2 מההתחלה (ויש לזכור שאני לא שומר עליה מידע אלה על מחיצת המידע הנפרדת).

נאלצתי לשנות את טבלת המחיצות ולהקצות עה עוד מקום ששמרתי להתקנות לינוקס מזדמנות כך שעכשיו יש לה 30 ג'יגה בערך.

מישהו נתקל בתופעת ההשמנה הזאת ואולי יודע לפתור אותה? לפי בדיקונת שערכתי, תקיית ה windows היא זאת שגודלת, ככה שאני חושד בשיחזור/גיבוי אוטומטי שלא הגדרתי.

עזרה בדיאטה תתקבל בשמחה :jump:

פורסם

אין דיאטה.

זה כמו בויסטה.

תיקיה WINSXS שומרת הרבה קבצים לקומטיביליטי.

פורסם

הבעיה בכמעט כל גרסה של windows, היא שבעדכון של Patches או Service Packs ועוד, נשמר עותק של הגרסה הישנה לשם אפשרות של חזרה אחורה.

כך יוצא שעם הזמן, יש לך עותק כפול, ואפילו 10-11 עותקים שונים של קבצי מערכת במקרים של עדכוני אבטחות.

אין דרך מסודרת להוריד את קבצי ה uninstall של windows.

יש כמה תוכנות שמסתובבות, אבל אף אחת מהן לא עושה עבודה מלאה ונקיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים