פורסם 2009 ביוני 116 שנים לא הייתי בפורום הרבה זמן אני נמצא בקנדה, קניתי לעצמי מחשב נייד פה ככה שאפשר סוף סוף לחזור לקהילה!! יצא לי לבקר בארה"ב בעיר שניקראת MOAB נסעתי לשם לעשות קצת אופני הרים אחד המקומות היפים לעשות אופני הרים שם! תמונה משם Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/1250) Aperture: f/3.5 Focal Length: 18 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash תגובות
פורסם 2009 ביוני 116 שנים תמונה נקיה ויפה רק שיש האפלת פינות רצינית וגם שמים לב לעיוות בגלל הזוית הרחבה.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר את התמונה לקחתי יותר כסנפשוט ולא ממש התיחסתי לנתוני הצילום . העדשה הזאת (18-135) קצת בעייתית בצמצם פתוח ב 18ממ ולכן האפלת הפינות הרצינות הזאת.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים הרשה לי לתת לך טיפ טכני. צילומי נוף מצלמים עם צמצםכמה שיותר סגור שיהיה לך עומק שדה גדול ככול שאפשר.שכן הגעת למהירות תריס של 1/1250 יכלת בקלות לתפסל-F/8 ללא חצובה. להבא :>.חוץ מזה התמונה דיי טובה חוץ מהחסרונות שכבר הזכירו.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים הרשה לי לתת לך טיפ טכני. צילומי נוף מצלמים עם צמצםכמה שיותר סגור שיהיה לך עומק שדה גדול ככול שאפשר.שכן הגעת למהירות תריס של 1/1250 יכלת בקלות לתפסל-F/8 ללא חצובה. להבא :>.חוץ מזה התמונה דיי טובה חוץ מהחסרונות שכבר הזכירו.לא מדויק לחלוטין, חלק גדול מצילומי הנוף גם ככה נמצאים כולם בעומק השדה גם במפתחי צמצם נמוכים יחסית. אם יש לך מספיק אור עדיף לבחור את מפתח הצמצם שנותן את האיכות המרבית בעדשה ובאורך המוקד הנוכחי שלך (שזה אכן בד"כ סביב F/8).בלי קשר, תמונה לא רעה, אבל ה-18-135, כמו מרבית הזולות של ניקון, פשוט רכה עד כאב בצמצמים פתוחים ובאופן כללי לא מדהימה... מה שמאוד פוגם בתמונה (דווקא האפלת הפינות פחות מפריעה לי מאשר הרכות).ו-MOAB זה "מואב" המקראית.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר אל דאגה אני מכיר את כל הטיפים האלה כבר התמונה לקחתי סתם ככה כסנפשוט.בדרך כלל נופים אני מצלם בצמצמים שנעים בין F8 ל F14
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.