פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים המחשב לא פותח כל מיני אתרים למשל את האתר הזה ואני כל הזמן חשבתי שיש איזושהי בעיה באינטרנט אבל היום אחרי שעשו לי רשת אני רואה שבמחשב השני הכל עובד זאת אומרת שזה לא באינטרנט מה אפשר לעשות?עוד בעיה שאני לא בטוח שהיא בווינדוס אבל התחילו להיות לי מסכים כחולים זה עושה מסך כחול אי אפשר לראות מה הוא כותב כי אחרי שניה הוא עושה ריסט מה זה יכול להיות? הווינדוס אולי או המחשב? אם אתה רוצים לדעת את המפרט הוא כתוב בפרטים תודה.
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים תנסה את הדברה בא.runשם תרשום את השורהrundll32 setupwbv.dll,IE5Maintenance "C:\Program Files\Internet Explorer\Setup\SETUP.EXE" /g "C:\WINDOWS\IE Uninstall Log.Txt"תבחר את האופציה repair
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר אני לא מצליח תעשה את זה יותר מסודר הוא לא מצליח לפתוח שום דבר ומה עם המסכים הכחולים? אפשר לעשות משהו?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר אוקיי הצלחתי לעשות ריפייר אבל לא הבנתי מה זה הדברים האחרים ואיך לכתוב אותםC:\Program Files\Internet Explorer\Setup\SETUP.EXE" /g "C:\WINDOWS\IE Uninstall Log.Txt"ככה לכתוב את כל זה?חוץ מזה שעכשיו הוא עושה כל הזמן ארור
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים זה לא יעבוד לך אם אין לך את ההתקנה של IE ולא שמרת את הקבצים שלהםהדרך היחידה זה להוריד מחדש והפעם תשמור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.