פורסם 2009 במאי 3116 שנים תוך כדי השימוש במחשב העכבר מתחיל לזוז מעצמו להיכנס לתיקיות, למאפיינים וכל מיני שטויות. ניתקתי מיד את החיבור לרשת, היה נראה שזה עוזר אך לאחר 3 שניות העכבר המשיך לנוע מעצמו. אני מקבל את ההרגשה שמה שזה לא יהיה שמזיז לי את העכבר לא רואה את המסך, אבל אני לא בטוח.מה אפשר לעשות?
פורסם 2009 במאי 3116 שנים אם ניתקת את החיבור לאינטרנט (לרשת הביתית ולאינטרנט יש הבדל) ועדיין הפעולה ממשיכה,אז כניראה שאין לך סיבה לדאגה ממישהו ששולט לך מרחוק על המחשב,מה שכן זה נשמע קצת מוזר, מתי הבעיה התחילה? והאם הורדת משהו מסויים משזה התחיל?
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר ישנם כמה משתמשים. אני לא יודע אם התקינו משהו. כנראה שכן. אין תוכנות שיתוף. קלטתי פתאום גם שתהליך מנסה לשלוח מיילים והסימנטק עוצר אותו, האנטי וירוס מחק את הקובץ אך הוא חוזר לאחר כל restart.
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים מחבר שלום רבמצטער על ההקפצה אך רק עכשיו ראיתי את התגובות ורציתי לשתף אתכם בפתרון שמצאתי בזמנו.התזוזות של העכבר לא היו קשורות לוירוס ששלח הודעות, זה מה שהטעה אותי.ככל הנראה הבעיה היתה שהמקלט של המקלדת האלחוטית קיבל אותות ממקום אחר, כנראה מהשכנים או משהו כזה. ברגע שניתקתי אותו העכבר הפסיק לזוז.תודה על ההתיחסותלילה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.