עבור לתוכן

דודו טופז - משטרת הרייטינג.

Featured Replies

פורסם

אז בואו אני אספר לכן חברות יקרות שמה שהממשלה משלמת עליו היא מקבלת, הם אולי

חרות וחזירים ומה לא אבל טיפשים הם בטוח לא, אם זה המצב ככה רוצים שהוא יהיה מלמעלה, הדג מסריח מהראש ...

• תגובות 72
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גועל נפש, זה מה שיש לי להגיד על החיסול הממוקד שהתקשורת עושה למי שהיא לא אוהבת.

כאילו שאין שום דבר אחר לכתוב עליו, ידיעות אחרונות הקדישו 90% מהנפח של השער שלהם, את 14 העמודים הראשונים של העיתון ו2 עמודים נוספים במדור הבידור לניפוץ, חיסול, דריסה, הרס והשמדה טוטאלית של מה שנשאר מהקריירה של דודו טופז. הרי אם לא היה מדובר באנשי תקשורת שנפגעו והחשוד לא היה מישהו שהם לא אוהבים סביר להניח שלעולם לא היינו שומעים על המקרה, מקסימום כתבה של 4 ס"מ באחד העמודים האחרונים בעיתון.

"חף מפשע עד שהוכחה אשמתו"? כנראה שכבר לא, דודו טופז נרצח בדם קר ע"י אנשים שעד לפני שנים מס' היו יושבים איתו על כוס קפה וחוגגים שבירת שיאי רייטינג חדשים.

מה שנותר לי זה רק לייחל שהוא יתבע להם את הצורה וינצח, גם אם הוא אכן אשם הסיפור הזה נופח ומפומפם בצורה כזאת שכבר בא לי להקיא.

:xyxthumbs:

אף אחד לא רוצח שום דבר, בכל מקום רושמים שהוא "חשוד" ושהכל "לכאורה"

לגבי כל ההאשמות אשר מיוחסות למר. טופז ואם מישהו כבר החליט שהוא אשם

כי יש סיקור אינטנסיבי של הידיעה הזאת, זו כבר זכותו האישית.

נו באמת... ::)

אתה לא באמת מאמין לבולשיט הזה שיוצא לך מהמקלדת, נכון?

הכסת"ח של לרשום "לכאורה" לא באמת משנה כלום.

פורסם

מה אתה מסיט את הנושא? הדיון הוא לא על

חפותו של דודו טופז, אותי אישית זה גם לא

מעניין.

עוד מעט תגיד לי שגם ל-OJ עשו רצח אופי

תקשורתי ::)

פורסם

:lol:

דודו טופס :lol:

פאקינג לוזזזזזר :lol:

פורסם

היו ימים טובים עם דודו טופז, אחד האנשים שבאמת היה לו אופי אמיתי, רודף שמלות מצחיק ועוד שטויות שלו כולל עזרה לאנשים במצוקה...

חבל שהרסו לו את הקריירה.

בהנחה ומתברר שזה באמת הוא איני מצדיק את מעשיו, פשוט שיילך לקבל רייטינג במקום אחר, אין עוד ברירה אחרת.

פורסם

הוא הקדים את זמנו בתוכנית "הראשון בפיגור".

פורסם

לגבי המשטרה זה הכל ענין של תקציב וניהול נכון .

יש המון דפארים במשטרה אבל גם לא מעט חוקרים ממזרים .

במקרה שלנו יש לדודו הקלטה מפלילה שהולכת לעשות לו הרבה צרות ,

המתווך כבר מסר גירסא מפלילה במשטרה .

והשופט שיבח את המשטרה בחקירת המקרה הזה .

מה שמראה שאם יש מספיק כח אדם וניהול נכון המשטרה שלנו יכולה להיות לא רעה .

פורסם

גועל נפש, זה מה שיש לי להגיד על החיסול הממוקד שהתקשורת עושה למי שהיא לא אוהבת.

כאילו שאין שום דבר אחר לכתוב עליו, ידיעות אחרונות הקדישו 90% מהנפח של השער שלהם, את 14 העמודים הראשונים של העיתון ו2 עמודים נוספים במדור הבידור לניפוץ, חיסול, דריסה, הרס והשמדה טוטאלית של מה שנשאר מהקריירה של דודו טופז.

והיום בידיעות אחרונות יותר מחצי עיתון היה על דודו תופז ... ואז השחילו את עניין גלעד שליט ומודעות אבל ...

פורסם

האמת שממש התעצבנתי כשפתחתי הבוקר את ידיעות אחרונות.

לא רק ש15 עמודים מכל העיתון הוקדשו לעניין הלא מעניין בעליל הזה, בעמוד הראשון עוד היה תוכן עניינים המפרט את כל העמודים על הנושא, כאילו כדי לעצבן עוד יותר.

מה הקטע? מה ההתעסקות המיותרת בזה? מילא היה בן אדם חשוב, אבל הוא יותר ידוע לשמצה ממפורסם, וממש לא בן אדם מעניין.

פורסם

רוב השוטרים, לולא היו שוטרים - היו עבריינים. ממעט הפעמים בהן יצא לי להיות באינטרקציה כלשהי עם שוטרים - מדובר פשוט בדפ"רים ממדרגה ראשונה. אין זה מפתיע כמובן - המשכורות נמוכות, שעות העבודה מרובות, אי כמעטן שום סיבה לאדם עם ראש לא חלול על הכתפיים, ללכת למשטרה.

לא סתם אני אומר שבילוש אלה עבריינים שלא הלך להם...

פורסם

מקורב לחקירת טופז: הוא הודה בהזמנת התקיפות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3725133,00.html

נשבר מהר לא? ;) בכתבה משלשום אם אני לא טועה הוא אמר "שיוכיחו", ולקח לו יומיים להישבר.

פורסם
הבדרן וכוכב הטלוויזיה, דודו טופז, נשבר בחקירתו והודה כי הזמין את תקיפתם של בכירי עולם התקשורת - כך מסר בצהריים (יום ג') גורם המקורב לחקירת הפרשה שהסעירה את המדינה בשבוע האחרון. לא ניתן היה להשיג את תגובתם של עורכי דינו של טופז, ציון אמיר וגיא שמר. מוקדם יותר טענו עורכי הדין כי חקירתו הופסקה בטרם עת, משום שחש ברע.

והנה שוב התקשורת לוקחת ציטוט של מישהו ומציגה אותו בכותרת הראשית בתור עובדה בטקסט מוגדש.

ואז, בתור כסת"ח, היא מוסיפה אחר כך בטקסט רגיל "כך מסר בצהריים גורם X/Y/Z".

פורסם

מעניין מאד מי זה אותו "גורם מקורב", איזו סיבה יש לו להישאר אנונימי... יש שתי אפשרויות:

1. אם הוא מהמשטרה הוא יכול לחטוף על הדלפה.

2. אם הוא קרוב של אחד הקורבנות אז אין לו מה לחשוש כל עוד הוא דובר אמת.

בקיצור טוב זה לא יכול להיות, כי או ששוטר דרג ז' הדליף משהו או שמדובר בשקר.

פורסם

דודו טופס בסוף הוא יצא הצ'חצ'ח - חחחחחחחח

:lol:

אידיוט פרי תעשיית באושים של קליקה טלוויזיונית מסריחה , היה צריך להמשיך בחייו אל פח הזבל שמכונה נישמתו ,

בקיצור בן אדם מיסכן

יש כל כך הרבה שירים על אנשים כאלו שנפלו לתוך מכונה המייצרת כוכבים .

פורסם

הוא לא היה אמור להקים פארק שעשועים על שמו? עכשיו מה יהיה על פרוייקט לאומי חשוב זה? :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים