עבור לתוכן

בית משפט בבריטניה קבע: האם טיפשה מכדי לגדל את בתה

Featured Replies

פורסם

בעזרת השם לעולם לא.

פורסם

אחד ההחלטות המטומטמות

ממה שהבנתי מהכתבה לאם כן יש יכולת מנטלית לגדל

אין כל קשיי למידה" וכן "יש לה כשירות מילולית ומתמטית טובה, ויכולותיה האינטלקטואליות נראות בטווח הנורמלי".

וכל עוד לא מדובר על הזנחה או התעללות או אי יכולת כלכלית לספק את צרכי הילד אין שום סיבה שבעולם להוצאי את הילדה ממנה, לדעתי מה שצריך זה עזרה סוציאלית (גם אם יש לה בעיה שכלית מסיומת) בכל הקשור להדרכה והכוונה איך לגדל את הילד ואיך לספק את הצרכים שלו

פורסם

ואני חשבתי שהמצב אצלנו הוא רע... נו טוף, תמיד ידעתי שרוב האירופאים בתוך עצמם הם סתם גזענים קטנים וצבועים.

פורסם

אים טיפשות היתה סיבה לפסילת הורות 70% מהילדים הישראלים היו מאומצים...

תגידו לי, כמה פעמים יצא לכם לראות איזה אימא ששולחת את הילדים (עד גיל 9) לשחק בחוץ ליד כבישים וכו', בלי השגחה, ואחר כל מתפלאת שקורה להם משהו או שמישהו מציק להם? כמה פעמים ראיתם אמא שצועקת על מורה של הילד שלה כי המורה האשימה את הילד במשהו (ואני לא מדבר על ניחוש של המורה אלא משהו שמגובה בעובדות ממקור ראשון)? כמה פעמים ראיתם תינוקות שמודבק להם בקבוק עם מיץ\ חבילת במבה ליד (שתוך כדי שזה שומר עליהם בשקט זה דופק להם את הבריאות)?

ואני לא מדבר על ידע מדעי כלשהו או יכולות אינטלקטואלית גבוהה- אני מדבר על הבנה בסיסית... בתיכון אני למדת בכיתת המצטיינים הכי "יוקרתית" בעיר, ואפילו אצלי בכיתה היו כמה אנשים שלא הייתי נותן להם לטפל בחוות נמלים...

פורסם
  • מחבר

תוסיף לזה את העובדה שלרוב כמות הילדים גדלה אקספוננציאלית עם טפשות ההורים...

פורסם

תוסיף לזה את העובדה שלרוב כמות הילדים גדלה אקספוננציאלית עם טפשות ההורים...

תגיד את האמת, אתה נתקלת איפשהו במילה הזאת ורשמת אותה בצד כדי להשתמש בה בהזדמנות הראשונה שתהיה לך, נכון?

פורסם

תגידו לי, כמה פעמים יצא לכם לראות איזה אימא ששולחת את הילדים (עד גיל 9) לשחק בחוץ ליד כבישים וכו', בלי השגחה, ואחר כל מתפלאת שקורה להם משהו או שמישהו מציק להם? כמה פעמים ראיתם אמא שצועקת על מורה של הילד שלה כי המורה האשימה את הילד במשהו (ואני לא מדבר על ניחוש של המורה אלא משהו שמגובה בעובדות ממקור ראשון)? כמה פעמים ראיתם תינוקות שמודבק להם בקבוק עם מיץ\ חבילת במבה ליד (שתוך כדי שזה שומר עליהם בשקט זה דופק להם את הבריאות)?

ואני לא מדבר על ידע מדעי כלשהו או יכולות אינטלקטואלית גבוהה- אני מדבר על הבנה בסיסית... בתיכון אני למדת בכיתת המצטיינים הכי "יוקרתית" בעיר, ואפילו אצלי בכיתה היו כמה אנשים שלא הייתי נותן להם לטפל בחוות נמלים...

במבה דופק בריאות?

פורסם

בוטנים בכמות שיש בשקית במבה זה ממש לא בריא, שלא לדבר על שאר המזיקים שיש בזה.

פורסם
  • מחבר

תגיד את האמת, אתה נתקלת איפשהו במילה הזאת ורשמת אותה בצד כדי להשתמש בה בהזדמנות הראשונה שתהיה לך, נכון?

האמת היא שלא. מקור המילה הוא מפונקציית האקספוננט, פונקציה אשר גדלה מהר מאוד. כשמשהו גדל בקצב מאוד גבוה ביחס למשהו אחר, ניתן ואף מקובל להשתמש במילה זו.

ניתן לדבר גם על גידול ליניארי, ריבועי, וכן הלאה.

פורסם

אני חייב לציין שבכל הודעה שנייה שלך (אפילו יותר אם לומר את האמת) יש מתמטיקה.... אתה גאון נכון? מה אתה עושה?

ההחלטה פשוט מפגרת... לדעתי צריך לבוא שופט אחר ולשלול לשופט הקודם את הרישיון כי אין לו את היכולת המנטלית לשפוט.... הבריטים האלו נהיים טיפשים יותר ויותר.

פורסם

למען האמת זה משהו שכל תלמיד בכיתה י"א-י"ב צריך לדעת (על המספר e שמעת? המילה אקספוננט באה מהפונקציה המעריכית e^x)...

פורסם

במבה דופק בריאות?

כשתינוק חי על תירס, בוטנים צבעי מאכל וחומרים משמרים, אל תתפלא שהוא יוצא עקום...

פורסם

למען האמת זה משהו שכל תלמיד בכיתה י"א-י"ב צריך לדעת (על המספר e שמעת? המילה אקספוננט באה מהפונקציה המעריכית e^x)...

כמו שאתה תמיד אוהב לעשות, אתה נתפס על קטנות....

אני מדבר בכלליות... ההודעה הזאת שלו היא רק דוגמה אחת מתוך אוסף...

פורסם

עשיתי 3 יח"ל במתמטיקה, אולי לומדים את זה רק ב4/5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים