עבור לתוכן

שאלה לפני קנייה HD4870

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן קנייה של HD4870 1GB יש 2 גרסאות של sapphire - הtoxic והvapor-x

מה ההבדל בין הגרסאות?

פורסם

כדאי שתגיד בכמה אתה קונה אותו ... אולי נעזור לך לבחור משו קצת יותר משתלם ( תלוי מה המחיר ) אני לא רואה צורך לקנות TOXIC ... אם כבר לקנות את הגירסא של פאליט שמגיעה עם קירור עדיף ו מחיר קטן יותר

פורסם
  • מחבר

אני קונה את הVAPOR-X ב1170...

הבנתי שהקירור שלו טוב ושקט יותר משל PALIT ובכלליות זה יוצא לי יותר משתלם כי זה חלק ממערכת מחשב במבצע ואין אפשרות לשנות/לשדרג/לשנמך לכרטיס של PALIT וזה יוצא במחיר זהה/זול יותר אפילו לעומת הרכבה של המחשב מחלקים שאני אבחר.

פורסם

בכל מצב ... פאליט יותר זול ב100 ש"ח +-

http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=4619

ולדעתי הקירור עדיף יותר ... אבל אני לא אתווכח איתך ... לא אומר שאתה טועה נהפוכו ... מעדיף חברה איכותית כמו ספיר ( שלי אישית גם יש אותו כרטיס ... )

אם תוכל לשלוח לי בפרטי את המפרט המלא שאתה קונה אני אשמח לייעץ לך אם תרצה

סה"כ אם זה ה VAPOR-X במחיר כזה אז תהנה ... בהצלחה

גיא :xyxthumbs:

פורסם

אני מתכנן קנייה של HD4870 1GB יש 2 גרסאות של sapphire - הtoxic והvapor-x

מה ההבדל בין הגרסאות?

שים לב שיש ל-4870 TOXIC גירסה חדשה והיא ה-VAPOR, ותדאג לבקש/לקבל את הגירסה החדשה ולא את גירסת ה-SONIC הישנה יותר.

ה-VAPOR למעשה מציין את הכרטיסים עם שיפורי הקירור המשמעותיים, ומניסיון אצלנו הרבה יותר שקטים.

פורסם

ל Sapphire אין גירסת SONIC זה של פאליט

לספיר יש TOXIC ואת ה TOXIC VAPORX שזו הגירסא ה"מחודשת" למרות שאני לא מאמין שיש שיפור בין הקירורים ... ואם יש הוא מזערי

פורסם

יש לי את הVAPORX - כרטיס שקט וקר מאוד

רק מה הPALIT זול יותר מגיע עם OC מהמפעל ועם 2 מאוררים(לא בטוח לגבי הגודל הVX מגיע עם מאורר לא קטן)

ומצד שני עוד 5-6 שבועות יוצא 5870

פורסם
  • מחבר

יש לי את הVAPORX - כרטיס שקט וקר מאוד

רק מה הPALIT זול יותר מגיע עם OC מהמפעל ועם 2 מאוררים(לא בטוח לגבי הגודל הVX מגיע עם מאורר לא קטן)

ומצד שני עוד 5-6 שבועות יוצא 5870

הורדת מחירים?

פורסם

הכרטיס הזה הכי משתלם לך

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1482

הוא 1GB ועולה 100 שח פחות

זה מה שאני הבאתי אז למה להביא שוב ושוב ? קצת תקראו לפני ...

בכל מצב ... עוד 5 -6 שבועות יצאו מליין דברים ... ככה או ככה זה השוק אין מה לעשות ואם תחכה כל שניה לירידת מחירים בסוף לא תקנה טוב ...

בלי להעליב את פאליט ... ואני תומך בקניה של הכרטיסים שלהם שהם בסדר גמור ... אבל לדעתי ( רק דעתי ) ספיר עדיפה מבחינת "איכות" תמיד חשבתי ככה ... ( ההבדל מחירים גם לא כזה ענק כמו שהיה פעם .. )

בכל מצב אם אתה מתכנן לעשות OC אז תרד מהעניין כי ה HD4870 אוברקלוקר גרוע וקשה להוציא ממנו ... ( יש לי S1 ובקושי אפשר להגיע איתו לאןשהו ... )

פורסם

גיא - הכרטיס של IQPC עולה 100 שח יותר, לחלק מהאנשים זה משמעותי

גם TMS לא עושים בעיות אחריות וחנות יותר אמינה.

פורסם

גיא - הכרטיס של IQPC עולה 100 שח יותר, לחלק מהאנשים זה משמעותי

גם TMS לא עושים בעיות אחריות וחנות יותר אמינה.

1. אתה טועה ... הכרטיס הנ"ל PALIT HD4870 1GB SONIC עולה ב IQPC -

1057 ש"ח

ובTMSFOX

1063 ש"ח

כך שעקרונית בIQPC יותר זול ...

TMSFOX חנות יותר אמינה ? לדעתי שתי החנויות אמינות ויש לי ניסיון עם IQPC שהיא חברה מצויינת ויחס אישי גבוה מהרגיל ... לא עשו שום בעיות של אחריות ששמעתי עליהן וגם רק טוב ... אז סתם להגיד בלי לבדוק דברים זה לא בריא ...

שוב לא משנה TMSFOX\ICPQ תבחר מה שנוח לך יותר ... שניהם חנויות מצויינות שיש את הכרטיס המדובר במחיר נורמל ...

גיא

פורסם

ממש מוזר, רק לפני כשעה המחיר עמד על 940 שח

פורסם

עד עכשיו הכרטיסים של PALIT בTMSFOX עלו 850 ו940ש"ח (512/1GB).. מה קרה שפתאום מעלים את המחירים :o

מקווה מאוד שלא יעלו את המחיר של כרטיסי הNVIDIA המשתלמים שיש להם.. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים