עבור לתוכן

זקוק להמלצות ל-DAC ממיר דיגיטלי לאנלוגי עם מג&

Featured Replies

פורסם

היי,

כפי שצויין בכותרת אני זקוק להמלצה לממיר אותות דיגיטליים לאנלוגיים איכותי כמה שניתן הכולל מגבר בכ-450$ [ניתן לחרוג אם באמת משתלם].

הקנייה אינה צריכה להתבצע כלל וכלל בארץ, אפילו מומלץ מחו"ל לאור הפרשי המחירים בד"כ.

חשבתי בין היתר גם על כרטיסי קול מאסוס כמו הD2X והESSENCE STX.

עריכה: גם זה נוסף לרשימה: http://cgi.ebay.com/Digital-to-Analog-Stereo-Audio-Converter,Switch-TC-7510_W0QQitemZ370150312298QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

פורסם

אבל למה?!

קנית PICO, לא?!

ובכל מקרה אני ממליץ לא להיות מקובע על DAC עם מגבר מובנה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

עוד לא קניתי את הפיקו, המוכר שלי לא יציב לגבי המכירה :silly:.

ואני ממש לא נעול על DAC עם מגבר, אם יש לך המלצה לDAC ומגבר בנפרד באותו סדר גודל, אני מאוד אשמח לשמוע.

ד"א מה אתה אומר על הזאוהולו D.2.5A משודרג שכולל מגבר מובנה שאתה התקנת?

יש גם המלצות על זה:

http://cgi.ebay.com/Digital-to-Analog-Stereo-Audio-Converter,Switch-TC-7510_W0QQitemZ370150312298QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

פורסם

הזהאולו היה מאוד טוב ביחס למחיר, אבל בתקציב שלך אני חושב שאתה יכול לשאוף קצת גבוה יותר.

אני מציע לך לנסות לתפוס בלוחות של הד-פי איזה y1. הוא מכשיר מוצלח מאוד ועולה לא הרבה בכלל (ובגודל של הפיקו). תצטרף לו מגבר מוצלח וזהו. השאלה היא לאיזה אוזניות אתה רוצה את המגבר? אם ל-UE נראה לי שלא כדאי להשתגע יותר מדיי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מוצא את הY1 בהד-פי כרגע [לפחות לא כזה שמוצע למכירה]. אבל כמה הוא אמור לעלות?

ועד כמה הוא יותר טוב מהזהולו? כמוכן אני אשתמש בו בשביל הWESTONE ES3X, אם כי אני לא מבין למה לא כדאי להשתגע יותר מדי? [לא שאני הולך לעשות זאת]

והאם לY1 יש כבר מגבר בתוכו ועד כמה הוא איכותי?

פורסם

אתה יכול לחפש פה על ה-y1. לי היה אותו (עבר לחבר פורום אחר) ויש פה עוד שניים-שלושה שיש להם אותו. במקרה שלנו בנינו לבד, אבל אחד בנוי יעלה 180$ בערך עם משלוח.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

החבר'ה בהד-פיי ממש מתלהבים מהASUS STX עם שינוי של כמה מגבי שרת, וכל זה בכ-1000 ש"ח.

ככה שהאופציות די הצטמצמו לPICO עם המוכר ימכור לי אותו או לASUS STX שיהיה נייח לצערי.

-מצטער אם נראה כי לא הקשבתי לעצותייך אנטולי, אבל אלה נראות לי האופציות הכי טובות - אתה לא חושב כך?

פורסם

ייתכן שכן.

Anatoli.

פורסם

Check out audio-gd compass.

פורסם
  • מחבר

בדיוק פספסתי את ההנחה שהייתה להם על הCOMPASS, היא הייתה עד ל-31. הוא עלה 250$ במקום 330$.

פורסם

הזמנתי את הAsus STX, אמור לקבל אותו עוד שבועיים...

נראה מה הוא שווה

פורסם
  • מחבר

באיזה ציוד אתה משתמש? אני מאוד אשמח לביקורת עליו.

פורסם

הכל רשום במפרט - למעט הרמקולים (AKAI SW-180, סתכל בת'רד תמונות של המערכות....)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי את הכרטיס אתמול, אמנם עוד לא יצא לסגור הכל ופשוט לשבת להקשיב - אבל עד עכשיו במילה אחת: מדהים!.

חבר שלי שקפץ אתמול ומנגן על פסנתר עצם עיניים ופשוט אמר "אני שומע שהפסנתר פה לידי...."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים