עבור לתוכן

מחפש מידע על s-video

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לחבר (לחבר) את המחשב לטלויזיה אבל יש לי עם זה כמה בעיות

בכרטיס מסך יש יציאת s-video עם 7 פינים

יש לי מתאם אחד שהגיע פעם עם הכרטיס מסך asus GeForce 256 שמעביר מ-svideo 7 pin רק ל-rca. בכרטיס מסך שהגיע עם הכבל הזה הוא עובד יופי אבל על כרטיס מסך אחר רואים ממש גרוע. יש לי גם ממיר שהגיע עם Asus GeForce MX 4 שממיר מ-s-video 7 pin ל-s-video 4 pin ול-rca. על הכרטיס שהוא הגיע איתו רואים מצויין.

עכשיו אני רוצה לקנות לחבר שלי גם חיבור כזה הבעיה שלא מצאתי בשום מקום מתאם svideo to rca אז חשבתי לקנות כבל s-video 4 pin ארוך ומתאם מ-scart ל-s-video. כל זה עולה משהו כמו 70 שקל וחבל לי לקנות בלי לדעת בודאות שיראו טוב ולא ממש גרוע כמו שרואים עם אחד המתאמים שיש לי.

למישהו יש מושג איך זה שמתאם אחד עובד יופי על מחשב אחד וגרוע על מחשב שני והאם לא יהיו לי בעיות עם התצורה שאני רוצה.

בנוסף לחבר שלי יש איזה msi vivo וכשהוא מחבר אותו עם כבל s-video לטלויזיה רואים ממש גרוע אבל כשהוא מחבר RCA רואים ממש טוב. מה גורם לכל הבלאגן הזה?

פורסם

שכחת פרט אחד קטן - מי אמר שבכלל המתאם זו הבעייה ?

הרי אמרת שניסית שני כרטיסים שונים עם אותו מתאם , זה דווקא נשמע כאילו כרטיס אחד מציג טוב וכרטיס אחד לא , זה הכל.

וזה גם קטע חזק של דריברים ביחס למקודד היציאת טלווזיה שמותקן עם הכרטיס והכרטיס עצמו בכלל.

נסה תמיד לצפות בעזרת TVTOOL.

לגבי איכות SVIDEO יכול להיות שהכבל דפוק או הכניסה בטלווזיה (האם הוא חיבר בטלווזיה בעזרת SVHS או SCART ? - כי אם סקארט אז צריך לכוון בטלווזיה).

פורסם
  • מחבר

תראה יש 2 כרטיסי מסך

כל אחד עובד עם הכבל שלו מצויין על אותה טלויזיה

הבעיה היא כשאני שם כבל (או כמו שקוראים לזה בהוםסנטר - קבל) שהגיע עם הכרטיס הישן על הכרטיס החדש (ההפך לא נסיתי) רואים לכלוך סגול כזה על כל המסך.

כשאני משתמש במתאם אחד על לפטופ שיש לי פה רואים טוב ועל השני רואים גרוע, שניהם מתאמים מ-svideo ל-rca.

מה שלא ברור לי זה מה גורם לזה

אני משתמש בתוכנה שהגיעה עם הכרטיס מסך. בשני המחשבים השולחניים הדריבר של nvidia ובלפטופ יש איזה ati משהו

קצת מידע די סותר שמצאתי

45425.jpg

svideo_rca_front.jpg

מה הקטע של 7 פינים ו-4 פינים. מה ההבדל בכלל?

אם אני אקח כבל SVHS של 4 פינים ואחבר אותו מצד אחד למחשב (למחשב יש חיבור 7 פינים) וצד שני לממיר scart-SVHS (של 4 פינים) יראו טוב?

פורסם

אם אני לא טועה ההבדל בין ה 4/7 פינים , הוא עם סאונד/בלי סאונד ::)

פורסם

תסביר לי איך בדיוק יציאה מהכרטיס מסך קשורה לסאונד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים