עבור לתוכן

Final Fantasy VII מגיע ל-PSN ו-PSP :)

Featured Replies

פורסם

FINAL FANTASY THE SPIRITS WITHIN היה הרבה יותר טוב- עדיין בינוני בפני עצמו אבל לא אסון כמו ADVENT CHILD.

פורסם
אני לא רואה איך המשחק הזה היה טוב בנקודת זמן כלשהיא בהיסטוריה.

נתחיל בזה שזה לא RPG- כל פעם שמישהו בכלל טורח לדבר איתך האופציה היחידה היא להעביר את השיחה קדימה. במקרה הנדיר שממש שואלים לדעתך, זה בדרך כלל שאלה של כן ולא, כשאם תאמר לא הדמות פשוט תשאל האם אתה בטוח עד שתאמר כן.

זה אולי לא RPG אבל זה כן JRPG ויש אבדל גדול

הJRPG לרוב מאוד לינרים אני אישית אוהב את זה ומשתעממם ממשחקים בסיגנון אובוויליון אבל יש כאלו בדיוק ההפך

שאוהבים סביבה פתוחה וללכת לאיפו שרוצים מתי שרוצים

שאני מנסה RPG מערבי הרבה פעמים אני מוצא את עצמי אם יותר מידי משימות שלקחתי ולא סימתי

ויותר מידי דמויות שאין לי מושג מה רוצים מימני -וכן אני יודע שבדרך כלל יש יומן משימות

בכל זאת אני מעדיף את הJRPG שהסיפור בהם והמשימות יותר ממוקדות

פורסם

המשחק ימכר כלחמניות מרקו חמות לכל מי שנהנה פעם מהמשחק- וזה לא מעט אנשים.

זה שאתם לא מבינים איך המשחק הצליח בנקודת זמן כלשהי... זו שאלה של טעם בסופו של דבר (או כשל בהבנה שבזמנו לא היה משחק טוב יותר), אבל ההצלחה שלו מוכחת.

במונחים של היום הגרפיקה כמובן נחותה, באותו אופן שבעוד 10 שנים הגרפיקה של קרייסיס תשפט רטרואקטיבית כנחותה.

גם מבחינת משחקיות היתה התקדמות אדירה אבל עדיין יש כוח במתניים של המשחק, כמו פקמן טטריס וכו'.

יש בו המון שעות משחק, המון דברים לגלות וקומבינציות שמאוד קשה להגיע אליהן, הסיפור מושקע, המוזיקה טובה, הדמויות מעניינות... בקיצור יש.

אף על פי שאולי יש טובים יותר There is no one game to rule them all.

פורסם

במקום רימייק למשחק מוציאים אותו לPSP ולPSN... (בPSP ניתן היה להפעיל אותו מאז ומתמיד).

מאוד אהבתי אותו (יכול להיות שבגלל שנקשרתי לעלילה של CC), אבל ללא ספק רימייק שלו היום

יהיה עדיף בהרבה ואולי בבאנדל של PS3, ACC, FFVII REMAKE (הזכויות על סדרת פיינל פנטזי

7 שמורות לסוני בניגוד לשאר הFFים וסקואר אניקס רק מפתחים את הסידרה) זה יכול להקפיץ את

המכירות של הPS3 (שלא מוכר כל כך הרבה..).

פורסם

לא מוכר הרבה = קצב מכירות חודשי ממוצע זהה בערך לXBOX.

הגדרה מעניינת.

ליביו

פורסם

liviur - לאנשים קל לשכוח שהוא יצא שנה לפני כי למיקרוסופט היה יותר חשוב להיות ראשונים בשוק מאשר להשיק מוצר אמין. כרגע יש כ 30 מיליון XBOX בשוק לעומת כ 20 מיליון PS3 בשוק, בהתחשב בזה שהיה להם שנה לבד בשוק ההפרש הופך להיות יותר מריאלי ומובן.

פורסם

זה כבר 23 מיליון אבל בכל זאת קצב המכירות כרגע חלש גם ל360 וגם לPS3

וגם הWII נחלש במכירות משמעותית

טוב אבל גם ככה התקופה הזאת נחשבת תקופה יבשה והשוק ביפן בכלל על הפנים שמדובר בניחות

אני חושב שהשוק יתעורר יותר שיתקרבו החגים או שיהיו מבצעים \באנדלים מיוחדים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים