עבור לתוכן

Final Fantasy VII מגיע ל-PSN ו-PSP :)

Featured Replies

פורסם

איזה יופי, דורות חדשים יוכלו להשתעמם מחדש מהמשחק הנורא הזה.

פורסם

נראה לי הגעתי עד לסוף אבל לא היה לי כוח לחסל את הבוס האחרון ...יהיה נחמד לשחק בזה שוב

ואז לראות את הסרט :)

פורסם

אחרי שיצא Crisis core המצוין בגרסה ייעודית ל PSP, אני לא רואה סיבה להתקרב ל FF7 שפשוט פחות טוב, ובגרפיקה של PS1.

פורסם

FF7 הסרט הוא כנראה כדור השינה הכי יפה גרפית בעולם.

פורסם

אני לא מדבר על הסרט, Advent children זה eye candy נטו. אני מדבר על המשחק.

פורסם

נראה לי הגעתי עד לסוף אבל לא היה לי כוח לחסל את הבוס האחרון ...יהיה נחמד לשחק בזה שוב

ואז לראות את הסרט :)

הוא דיבר על הסרט (אני מניח שהוא התכוון לאדבנט צילדרן)

פורסם

אכן דיברתי על הסרט אבדנט צ'ילד- הוא לא משהו ?

בכל מקרה אם משחקי PSP היו עובדים על PS3 ללא צורך בPSP אני משער שהייתי משחק ב-Crisis core, אבל זה לא המצב אז אני משער שאני אסתפק במשחק הזה

פורסם

בזמנו, הוא הציג גרפיקה מטורפת, ויש כמה קטעי אקשן נחמדים. אבל כסרט הוא משעמם ממש. בשלושה הזדמנויות שונות נרדמתי בו

פורסם

סרט יפני טיפוסי.

הם מראש מצפים שלפני שתראה את הסרט תעשה תזה מעמיקה על הדמויות,הרקע הגיאו-פוליטי של התקופה וכו'...כי בסרט הם לא טורחים להסביר כלום.

לך תבין,יפנים..

פורסם

בתור חובב של FF גם אני ניאלץ להסכים שהסרט היה זוועה - בזבוז של שעה וחצי מהחיים שלי, אבל המשחק בזמנו (וזו מילת המפתח) היה מהנה. כיום הוא נראה ארכאי מידיי, חבל להרוס את הנוסטלגיה. לשם הבהרה:

http://www.youtube.com/watch?v=bI6CLYam8g4

פורסם

אני לא רואה איך המשחק הזה היה טוב בנקודת זמן כלשהיא בהיסטוריה.

נתחיל בזה שזה לא RPG- כל פעם שמישהו בכלל טורח לדבר איתך האופציה היחידה היא להעביר את השיחה קדימה. במקרה הנדיר שממש שואלים לדעתך, זה בדרך כלל שאלה של כן ולא, כשאם תאמר לא הדמות פשוט תשאל האם אתה בטוח עד שתאמר כן.

עיצוב השלבים לינארי אפילו יותר מהשיחות והקרבות הם פשוט שרשרת בלתי נגמרת של רנדום אינקאונטרס חסרי משמעות, עד לבוס בלתי אפשרי שב99 אחוז מהמקרים כדי לנצח אותו לא צריך יותר טקטיקה, אלה פשוט דמויות חזקות יותר.

חמש שעות לתוך המשחק לא היה אפילו רגע אחד מהנה, והעלילה הסתכמה בחברת רשע (?) שמזהמת את הכוכב (?) (או לפחות זה מה שהצלחתי להבין) אז מיותר לציין שהיא לא בדיוק משכה אותי לשחק עוד.

זה בהתעלם מאלמנטים כמו הגרפיקה שאני לא שופט במימד הזמן.

פורסם

וזה למה אנשים צריכים לשחק star ocean

:yelclap:

סרט יפני טיפוסי.

הם מראש מצפים שלפני שתראה את הסרט תעשה תזה מעמיקה על הדמויות,הרקע הגיאו-פוליטי של התקופה וכו'...כי בסרט הם לא טורחים להסביר כלום.

לך תבין,יפנים..

ממש לא. אדוונט צ'ילדרן בא כתוספת לסדרה, ולא כסרט stand alone. ברור שאם אתה רוצה לראות אותו אתה צריך להכיר את כל מה שהולך מסביב.

יצא גם סרט שונה לחלוטין בשם Final fantasy שהציג עלילה שלמה מההתחלה ועד הסוף, עם קשר די רופף לעלילה של אחד המשחקים. אני לא יכול להגיד שזה היה סרט טוב במיוחד, אבל הסבירו שם כל מה שהיה צריך להסביר, והוא לא היה קרוב להיות מרדים.

פורסם

^

אתה מדבר על FINAL FANTASY THE SPIRITS WITHIN?

כי ראיתי גם אותו,ולא הצלחתי למצוא שום קשר בין שני קווי העלילה..

פורסם

כי אין, הם מבוססים על משחקים שונים לחלוטין.... אתה יודע שאין ממש קשר בין FF1 ל 2, בין 2 ל 3, בין 3 ו 4 וכו', כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים