עבור לתוכן

ATI 4670 קורס לאחר כמה דקות משחק

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת חדשה שהרכבתי לא מזמן עם המפרט הנ"ל

E8400

P5QL-E

2X2 OCZ REAPER EDITION 1066

SHAPPIRE 4670 512DDR3

H.D 1-T W.D

אז ככה המחשב הוא HTPC מחובר לLCD בסלון ומשמש לסרטי HD ומשחקים הבעיה היא כזו

ביישומי WIN רגילים המחשב יציב מנגן סרטים1080P והכל בסדר,הבעיה מתגלה שאני מפעיל משחקים ברזולוציה שמעל 1024

המשחק רץ בהגדרות מקסמיליות של 1920X1080 על HIGH ואני משחק בצורה חלקה למשך כמה דקות עד שאני מאבד סיגנל והמחשב עושה ריסטרס,התופעה חוזרת בכל המשחקים.

חשבתי על האפשרות השספק חלש כיון שהוא EZ COOL 300 REAL שזה כביכול 500 ,כמה זה נכון אני לא יודע

אני רוצה לשמוע תגובות ממכם מה יכולה להיות הבעיה ואם האופציה שהספק לא מצליח לעבוד במאמץ של הכרטיס מסך.

פורסם

מה הטמפ' אליה מגיע הכרטיס בזמן מאמץ מלא?

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא יודע להגיד לך במאמץ מלא אני בדקתי אותו כמה דקות לפני שהתרסק והוא היה על 44 מעלות ואחרי כמה דקות נפל זה נבדק בהגדרות מקס'

חשוב שתבין גם כשהוא נופל הוא לא נכבה הוא עושה ריסטרט ולא כיבוי.

מה הצרכים של מערכת כזו האם יש דרישה לספק 500W ומעלה או שזה רק המלצה

פורסם

הספק גבולי מאוד למערכת הזאת, אם בכלל...

תנטר טמפ' מקסימאלית בעזרת OCCT וה-Override של הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

כרע אני לא יכול לעשות את זה אני בעבודה,מה בדיוק אתה רוצה שאני יעשה ואיך?

לגבי הספק אני יחליף אותו ל500W מחר בבוקר שיתפנה לי זמן בעבודה,אבל לפני זה אני רוצה לבצע את הבדיקה שרצית תדריך אותי לגבי זה

תודה

פורסם

הספק שלך הוא 300W ג'נרי, 70% שהוא הגורם לבעיה. אין צורך בספק של 500W, ספק טוב של 400W יהיה מספיק. תבקש המלצה בפורום המתאים.

כמו שאמרו כיבוי לא תמיד מתאים אבל יכול להיות מצב שהספק לא עומד בעומס וקופץ לו המפסק כהגנה (קורה מידי פעם בהפסקות חשמל).

בכל מקרה כדאי להחליף את הפסק. אם לאחר מכן בכל זאת תיהיה בעיה כניראה שיש חלק פגום במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים