עבור לתוכן

יש לי WII בשיטה האמריקאית - אם אני מכניס לתוכו מישחק PAL = זה הורס אותו ?מקלקל?

Featured Replies

פורסם

מישהו אמר לי פעם שאם מכניסים לתוך WII אמריקאי דיסק בשיטת PAL - זה גם יכול להרוס אותו

מישהוא אחר אמר לי שליפעמים גם פלטפורמה אמריקיאית יכולה לנגן PAL ולהיפיך

מה נכון ומה לא?

מעבר לזה יש לי שאלה נוספת - קניתי בארה"ב 4 דיסקים מקוריים

המליצו לי לגבות אותם ולשחק על הגיבוי כדי שהמקור לא יתקלקל - ואוכל גם להחליף לימכור בעתיד

עם איזו תוכנה אפשר לגבות ?

והאם זה על דיסק של DVD רגיל ?

תודה לכל מי שעוזר!!!

פורסם

טוב קודם כל יש חוק שאסור לדבר פה על פריצות

וגיבוי של משחקי קונסולה זה סוג של פריצה

מה עוד שנכון להיום זה מצריך ציפ בקונסולה ואסור לדבר על זה

בעניין האזורים

בWII יש הגנה אזורית על כל המשחקים נכון להיום וזה מתחלק ככה

אמריקה \אירופה \ואסיה

בארץ לרוב מוכרים אירופי אבל אין יבוא רישמי -חוץ מההגנה האזורית יש גם הבדלים בחשמל ככה שאם תחבר את הקונסולה שלך בלי ממיר מתח או ספק אירופי במקרה הטוב תשרוף את הספק ובמקרה הגרוע את הקונסולה ואולי יותר

בכל מקרה מבחינת ההגנה האזורית ליתגבר אליה לא חוקי לדבר על זה בפורום ולא תמיד זה פועל וגם מסוכן לקונסולה

פעם היה דיסק חוקי לזה אבל נינטנדו חסמה את זה בעדכונים

אז בכללי כן דיסק מאזור אחר עלול לגרום לך "בריק" (קילקול)לWII כי חלק מהמשחקים כוללים עדכון אוטומטי ועדכון מאזור אחר יכול להשמיד את המערכת הפעלה של הWII

אבל אם אתה קונה משחקים עדיף לך גם ככה להזמין מחול במקומות כמו פלי אסיה לדוגמה כי בארץ יקר מאוד

ואם אתה משיג בדרך אחרת ... משחקים בדרך כלל יוצים לפני בWII האמריקאי

פורסם
  • מחבר

בארץ לרוב מוכרים אירופי אבל אין יבוא רישמי -חוץ מההגנה האזורית יש גם הבדלים בחשמל ככה שאם תחבר את הקונסולה שלך בלי ממיר מתח או ספק אירופי במקרה הטוב תשרוף את הספק ובמקרה הגרוע את הקונסולה ואולי יותר

ברור...רכשתי ממיר מתח - של 65וואט

אז בכללי כן דיסק מאזור אחר עלול לגרום לך "בריק" (קילקול)לWII כי חלק מהמשחקים כוללים עדכון אוטומטי ועדכון מאזור אחר יכול להשמיד את המערכת הפעלה של הWII

OK....מה שכן> חיברתי את הWII לאינטרנט > וזה ביצע עידכון אוטומטי של התוכנה >> האם זה בסדר? או לא הייתי צריך?

וזה יכול להזיק?

אבל אם אתה קונה משחקים עדיף לך גם ככה להזמין מחול במקומות כמו פלי אסיה לדוגמה כי בארץ יקר מאוד

ואם אתה משיג בדרך אחרת ... משחקים בדרך כלל יוצים לפני בWII האמריקאי

וואלה? תודה !

לא הכרתי את האתר הזה - ניבדוק את המחירים (תיכננתי לרכוש בארה"ב)

פורסם

OK....מה שכן> חיברתי את הWII לאינטרנט > וזה ביצע עידכון אוטומטי של התוכנה >> האם זה בסדר? או לא הייתי צריך?

וזה יכול להזיק?

העדכונים מהרשת מעדכנים לפי האזור שלך ולא ידוע לי על אף בעיה עד היום שהייתה בעדכונים של נינטנדו ברשת

ולי יש עוד מכשיר אם ...

וואלה? תודה !

לא הכרתי את האתר הזה - ניבדוק את המחירים (תיכננתי לרכוש בארה"ב)

האתר ידוע כאתר זול ואמין רק תבדוק שאתה קונה משחקים אמריקאים כי הם מוכרים גם של אירופה ואסיה

חוץ מזה אתה יכול לקנות ישירות מנינטנדו משחקים "קטנים" בשרות הורדות שלהם

יש שם משחקים ישנים בVC שזה בעצם משחקים מקונסולות ישנות (ניאו גיאו \מגדריבר \סופר נינטנדו \וכו )

ויש את הWIIWARE למשחקים חדשים ורימיקים

פה יש אתר שמתמחה במשחקים האלו -

http://wiiware.nintendolife.com/

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים